Beamer

Hier de beste beamer uit de test, de top 10 van goede beamers en aanbiedingen van beamers bij de beste en goedkoopste winkels.

beamer

Welke beamers worden het meest gebruikt? Welke beamers zijn het best voor jou toepassing? Hier de informatie en de beamer top tien.

Beamer top tien

Een altijd actueel overzicht van de meest gewilde en hoogst gewaardeerde beamers vind je in de beamer top 10.  Je kunt verder doorbladeren voor nog veel meer goede beamers.

Hieronder meer informatie en tips met betrekking tot beamers.

Beste beamer kopen

Kijk op Beste Beamer Kopen voor alle nuttige informatie voor bij het kopen van een beamer. Je vindt er de beste winkels om goedkoop een goede beamer te kopen, de beamer top 10 en een Beamer Keuzehulp. Deze keuzehulp helpt je niet alleen bij het kiezen van de juiste beamer door je wensen aan te vinken, maar deze geeft ook reviews, testresultaten en ervaringen van gebruikers.

Tevens vind je op Beste Beamer Kopen de best geteste beamers voor ieder soort gebruiker en ieder soort ruimte.

Beste beamers uit de test

Op Beste Beamer Test vind je alle beste beamers uit de test. Het betreft de beste beamers in alle soorten en maten, en de best geteste beamers voor ieder soort gebruiker en ieder soort ruimte.


Hieronder nog wat informatie over beamers.

ANSI-lumen (lichtopbrengst)

De lichtopbrengst van de lamp van de beamer wordt uitgedrukt in ANSI-lumen. Hoe groter de ruimte hoe meer ANSI-lumen je nodig hebt voor een goed en duidelijk beeld. Ook een grotere projectie heeft meer ANI-lumen nodig. Maar kijk uit, een teveel aan lumen werkt het contrast tegen.

Thuisbioscoop of kantoor?

Gebruik je de beamer om spreadsheets en powerpoints te tonen in een onverduisterde ruimte of gebruik je hem om films te kijken in je eigen bioscoop? Als je films in een verduisterde kamer kijkt heb je minder lumen nodig. Gebruik voor een goede beeldkwaliteit (films) altijd een projectiescherm. Dat geeft een veel beter beeld dan een witte muur.

LCD, DLP of LED?

DLP beamers zijn compacter en lichter dan LCD beamers. LCD beamers bieden een lens shift en een betere zoom. LED beamers (of eigelijk LED-DLP beamers, want dit zijn DLP beamers met een LED-lamp) hebben de meeste branduren, maar LED heeft wel de minste lichtopbrengst.

Kijk bij de keuzehulp van het hierboven genoemde Beste Beamer Kopen voor alle informatie, tips, advies, reviews, prijzen en voordelen en nadelen van iedere beamer.

Zie ook:


Onderwerpen:
Op deze pagina vind je verwijzingen naar de top 10 met beste beamers, de beste beamer uit de test en de beste winkels waar je online een beamer goedkoop kunt kopen. Het gaat daarbij zowel om beamers voor op kantoor als beamers om TV mee te kijken in bijvoorbeeld een huisbioscoop.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.