Beste onkruidbrander kopen (elektrisch of gas)

Zoek je de beste onkruidbrander? Een goede onkruidbrander op gas of een goede elektrische onkruidbrander? Hier de top 10 van onkruidbranders (met aanbiedingen).

Beste onkruidbrander

Met een onkruidbrander kun je het onkruid in je tuin, terras en straat effectief te lijf. Hier de top van van onkruidverdelgers. Met de beste onkruidbrander test een aanbiedingen van onkruidbranders op gas en stroom.

De beste onkruidbrander en andere goede onkruidbranders

Voor we naar een aantal van de beste onkruidbranders op gas en stroom kijken hebben we eerst een aantal links voor je. Hieronder vind je de top 10 van meest populaire onkruidverdelgers van dit moment, de beste onkruidbrander test en aanbiedingen van goede onkruidbranders bij de beste en goedkoopste winkels.


Hieronder vind je beschrijvingen van enkele van de beste onkruidbranders, maar eerst kijken we naar het verschil tussen gas onkruidbranders en elektrische onkruidbranders.


Beste onkruidbrander test

Campingaz onkruidbrander gas

Onkruidbrander op gas en elektrische onkruidbranders

Onkruidbranders kun je onderverdelen in gasonkruidbranders en elektrische onkruidbranders. Daarin zit nogal wat verschil. Bij een onkruidbrander op gas komt echt vuur kijken. Bij deze onkruidbrander verbrandt je het onkruid dus echt. 

Een elektrische onkruidbrander werkt heel anders. Hier komt geen vuur aan te pas, maar alleen hitte. Je houdt de elektrische onkruidverdelger een paar seconde tegen het onkruid aan en binnen een paar dagen sterft het onkruid af. Je kunt het onkruid dan wegvegen.


Een elektrische onkruidbrander is veel veiliger en makkelijker in het gebruik dan een onkruidbrander met een gasfles (of gaspatroon). Ook kun je zo'n elektrische onkruidbrander soms gebruiken als barbecue-aansteker en verf-afbrander

Hieronder vind je een korte beschrijving van vijf van de beste onkruidbranders. Zowel elektrisch als op gas.

1. Batavia Maxx Heat 3-in-1 (elektrische onkruidbrander)

Populaire en zeer goede elektrische onkruidbrander van Nederlands fabrikant. Heeft zijn naam te danken aan het feit dat je deze brander ook kunt gebruiken als heteluchtpistool  (bijvoorbeeld om verf af te branden) en als barbecue aansteker.

Batavia onkruidbrander elektrisch

De Batavia Maxx Heat 3-in-1 is een elektrische onkruidbrander. Dat werk wel zo veilig en is makkelijker dan een gasfles, maar je moet natuurlijk wel een stopcontact/stroomhaspel bij de hand hebben.

Door de onkruidbrander enkele seconden tegen het onkruid te houden doodt deze de celstructuur van het plantje tot in de wortelpunten toe. Het onkruid sterft binnen enkele dagen en blijft weg.

2. Hozelock Green Power Evolution (elektrische onkruidbrander)

Hozelock levert met de Green Power Evolution een soortgelijke onkruidverwijderaar. Ook met deze elektrische onkruidbrander kun je bijvoorbeeld de BBQ aansteken.

Hozelock onkruidbrander elektrisch

Het is een veilig elektrisch apparaat dat ook over een ventilator en afkoelstand beschikt. Je haalt er op een heel comfortabele manier onkruid mee weg tussen tegels, in het gazon of in de border. Ideaal!

3. Campingaz Garden Torch 205173 (onkruidbrander gas)

Heb je geen probleem om een gasflesje te gebruiken? Gebruik dan de Campingaz Garden Torch om het onkruid te lijf te gaan. De lans bestaat uit twee delen, waarvan je er één kunt afschroeven. Zo heb je de keuze tussen een lanslengte van 49,5 (foto hieronder) en 84 centimeter (foto helemaal bovenaan).

Campingaz onkruidbrander gas

De vlamtemperatuur is instelbaar tot wel 1100 graden. De werking van een gas onkruidbrander is gelijk aan die van een elektrische onkruidbrander. Je verhit het onkruid gedurende enkele seconden en daarna sterft het af. Ook geschikt voor het aansteken van de barbecue.

4. CFH GV 900 (onkruidbrander gas)

Werkt de Campingaz Garden Torch met een eigen gasflesje, dit is een professionele gasbrander die wordt geleverd met een 5 meter gasslang waarop je een gasfles of gasflesje kunt aansluiten.

GFH gas onkruidbrander

Geschikt voor het professioneel verwijderen van onkruid, algen, schimmels en mos. Maar ook geschikt voor afbranden, folie lassen, mierennesten bestrijden, teer verwerken, beton drogen en natuurlijk het aansteken van de barbecue.

5. Gloria Thermoflamm bio Professional (onkruidbrander gas)

De naam zegt het al, ook de Gloria Thermoflamm bio Professional is een professionele gasbrander om milieuvriendelijk onkruid mee te bestrijden. Ook deze Gloria onkruidbrander werkt met een losse gasfles.

Professionele onkruidbrander Goria (gas)

Wat kosten deze onkruidverdelgers? Kijk bij het eerder genoemde Beste Onkruidbrander Kopen voor al deze onkruidbranders tegen de laagste prijs.

Zie ook: 

Foto bovenaan: Batavia Maxx Heat 3-in-1 elektrische onkruidbrander


Onderwerpen:
Wat is de beste onkruidbrander. Hierboven vind je de beste onkruidverdelgers uit de test (gas en elektrisch), de onkruidbrander top 10 en reviews van enkele goede onkruidbranders op gas en stroom. Ook hebben we de onkruidbrander aanbiedingen van de beste winkels waar je al deze onkruidbranders goedkoop kunt kopen.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.