Lounge tuinmeubelen. Top 5 relax tuinmeubels

Top 5 van tuinmeubels om in de tuin te relaxen. Met o.a. een hangbank voor de tuin, een lounge ligbank voor buiten en een schommelbank of schommelstoel.

Hangbank tuin

Wat is er nou heerlijker dan je bij mooi weer heerlijk in het zonnetje in de tuin te ontspannen? Wij kijken daarom hier naar de top vijf van comfortabele lounge tuinmeubelen.


1. Chaise longue loungeset

Loungebank buiten

Zowel bij de bankstellen voor in huis als bij de loungesets voor in de tuin is de chaise longue razend populair. De chaise longue is een verlenging van het voeteinde van de stoel of bank. Hierdoor kun je er niet alleen op zitten maar ook relaxed op liggen. Je hebt chaise longue loungeset met een verlengd voeteinde voor één persoon maar ook voor meerdere personen.

2. Lounge ligbedden

Ligbed tuin

Als je dan toch wil liggen kun je natuurlijk ook kiezen voor een ligbed voor in de tuin. Bijvoorbeeld voor een wicker ligbed  die mooi bij je loungeset past, of voor een ligbed van RVS dat tegen weer en wind bestand is. Of kies je voor een mooi houten ligbed? Keuze in overvloed!

3. Hangstoelen en hangbanken

Hangstoel buiten

Nog meer van de heerlijke relaxte tuinmeubelen! Lekker deinen in een hangstoel (voor één persoon) of hangbank (voor meerdere personen). Het ware vakantiegevoel! Ook op het gebied van hangstoelen en hangbanken is er veel keuze uit stoelen en banken in vele stijlen en uitgevoerd in diverse verschillende materialen.

4. Lounge dining sets

Lounge dining set buiten

Een variant op de loungeset waarin je niet alleen heerlijk onderuit kunt zitten, maar waarin je ook rechtop aan de bijpassende tafel kunt zitten. Bijvoorbeeld om te eten, om een spelletje te spelen of om gezellig wat te drinken met vrienden. De buitenvariant van de eethoek binnen, maar dan veel comfortabeler om in te zitten!

5. Lounge balkonsets

Loungeset balkon

Maar wat als je geen tuin hebt maar slechts een slechts een klein terras of balkon. Is al dit moois dan onbereikbaar voor je? Welnee, er zijn ook comfortabele loungesets voor balkons en kleine terrassen. Net zo comfortabel en relaxed, maar zo uitgevoerd dat ze niet veel ruimte innemen.


Samenvatting
Hier vind je de top vijf van beste lounge tuinmeubelen. Met deze beste tuinmeubels is het heerlijk relaxen. Veel van deze relax tuinmeubels zijn niet alleen geschikt voor tuin en terras, maar ook voor je balkon. Laat je hier boven inspireren door de meest relaxte tuinmeubels.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.