Beste terrasverwarmer kopen (top 10, test, aanbiedingen)

Met een terrasverwarmer (terrasheater of andere terrasverwarming) is het ook als het koud ia aangenaam op je terras. Hier de actuele terrasverwarmer top 10.

beste terrasverwarming hangend Sunred

Buiten op je terras zitten, ook als het wat kouder is? Dat kan met een goede terrasheater.  Maar was is goede terrasverwarming? We kijken hier naar de terrasverwarmer top 10, beste terrasheaters uit de test en we hebben aanbiedingen van terrasverwarmers bij de beste en goedkoopste winkels die heaters verkopen.

Actuele terrasverwarmer top 10

We beginnen met de 10 meest verkochte terrasverwarmers van de laatste weken. Dit zijn de meest populaire terrasheaters van dit moment:


Of kijk hier onder voor de beste terrasverwarmers uit de test en voor terras heater aanbiedingen van de beste winkels die al deze terrasverwarming goedkoop verkopen.Staande of hangende terrasheaters

De eerste vraag die je je stelt als je een terrasverwarming koopt is ga je voor een staande terrasverwarmer of wil je een terrasheater die je op kunt hangen? 

Een hangende terrasverwarming kan erg interessant zijn omdat je deze kunt wegwerken aan de muur of onder je overkapping. Deze heaters nemen geen extra ruimte op je terras in, en je hebt er dus geen hinder van. Bovendien is zo'n terrasverwarmer altijd paraat.

Je hebt ronde hangende terrasheaters die hun warme recht naar beneden stralen (ook wel partytent heaters genoemd). Maar de meeste hangende terrasverwarmers zijn de langwerpige heaters die je ook vaak op terrassen van de horeca ziet hangen.

Een staande terrasverwarming heeft als voordeel dat hij rondom warmte geeft. Ook kun je zo'n staande terrasheater verplaatsen. Je hebt ze in verschillende modellen. Als "paddenstoel" maar ook als flameheater (een soort open haard voor op je terras) en als lounge-heater, die op zithoogte warmte afgeven.

Terrasverwarming kan op verschillende manieren bevestigd worden. Bijvoorbeeld aan de muur of op een standaard. Je hebt grote terrasverwarmers die zelfstandig als een zuil op je terras staan, maar ook kleine heaters die je aan een parasol kunt bevestigen. Ook heb je terrasheaters die je als een lamp ophangt.

Terrasverwarming keuzehulp

Tip: Wil je weten wat voor soort terrasverwarming voor jou de beste is? Kijk dan bij de bovengenoemde beste winkels voor terrasverwarming. Je vind daar naast aanbiedingen van terras heaters ook een Terrasverwarmer Keuzehulp en informatie voor bij het kiezen van je beste terrasverwarming.


Eurom terrasverwarming gas

Eurom terrasverwarming op gas


Gasverwarming of een elektrische terrasheater

Een andere keuze is die voor de brandstof van de terrasverwarmer. Wil je een elektrische heater of een terrasverwarming die gas gebruikt?

Ruwweg kun je terrasverwarming onderverdelen in elektrische terrasverwarmers en gas terrasverwarmers. Elektrische terrasverwarming werkt meestal via een lamp die veel warmte afgeeft. 

Je kunt deze elektrische heaters zowel in de open lucht als op een overdekt terras gebruiken. Een nadeeel van een elektrische terrasheater is dat je deze terrasverwarmer niet even kunt verplaatsen.

Dat kan wel vaak met terrasverwarmer op gas omdat deze met een gasfles werken. De zitten dus niet aan een snoer vast. Een ander voordeel van een terrasverwarmer op gas is dat ze hun warmte over een groter gebied uitstralen dan de elektrische heaters. 

Terrasverwarming op gas (een flameheater) heeft echter ook een nadeel, gas is duurder dan stroom.

Waar nog meer op letten als je terrasverwarming koopt?

Wat natuurlijk ook erg belangrijk is, is het bereik van de terrasverwarming. Wil je alleen een klein balkon verwarmen. of een groot terras? Heb je voorkeur voor een infrarood-verwarmingselement? En hoe belangrijk vind je het energieverbruik van de terrasverwarming?

Kijk bij bovenstaande winkels en Keuzehulp voor alle informatie over terrasverwarming en goed advies.

Zie ook:


Foto bovenaan: Sunred hangende elektrische terrasheater


Onderwerp:
Tegenwoordig koop je voor heel weinig geld al een goede energiezuinige terrasheater waarmee je ook met fris weer buiten kunt zitten. Kijk hier boven voor de meest populaire en beste terrasverwarmer op gas en terrasverwarmer op stroom. Je vindt er terrasheaters in alle vormen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.