Beste elektrische BBQ

De top 10 van elektrische barbecues. De beste elektrische BBQ test en de elektrische barbecue aanbiedingen van de beste winkels.

Een elektrische BBQ is de meest gebruiksvriendelijke BBQ die je kunt hebben. Geen houtskool, geen gasflessen, gewoon de stekker er in en barbecueën maar! Bovendien is een elektrische barbecue heel veilig met kinderen en geeft een elektrische BBQ geen rook. Je moet alleen wel een stopcontact in de buurt hebben.

Elektrische BBQ Outdoorchef

Elektrische BBQ Outdoorchef


Elektrische barbecues worden gemaakt door merken als Weber, Outdoorchef, Princess en Grandhall. Maar wat is de beste elektrische BBQ? Hier de top tien van meest verkochte modellen en de beste elektrische barbecues uit de test.

Beste elektrische BBQ en andere goede elektrische barbecues


Goede elektrische barbecues

Elektrische barbecues heb je in verschillende soorten. Hieronder vind je wat voorbeelden van enkele elektrische barbecues die bij de bovenstaande BBQ aanbiedingen te vinden zijn.

Outdoorchef City Electro

Schijn bedriegt. De Outdoorchef City Electro ziet er uit als een houtskool BBQ, maar is wel degelijk een elektrische barbecue. Deze Outdoorchef BBQ geeft een echte barbecue ervaring, maar wel met het gemak van elektrisch barbecueën. 

Bij de Outdoorchef City Electro kun je kiezen uit 7 warmte-standen waarvan de hoogste boven de 300 graden ligt!

Outdoorchef elektrische BBQ

Outdoorchef elektrische BBQ


Door op hoge temperaturen te barbecueën krijg je een echte grillsmaak aan je vlees en groente. Je kunt de Outdoorchef City Electro echter ook gebruiken om te koken, te stoven en vlees op een lage temperatuur te garen. Door zijn compacte vorm kun je deze elektrische Outdoorchef barbecue ook goed op een klein balkon gebruiken.

Princess elektrische barbecue 112247

Deze Princess elektrische BBQ is zeer goedkoop. De goedkope elektrische BBQ kost nog geen 50 euro. 

De elektrische Princess barbecue wordt geleverd met een onderstel zodat je staand kunt barbecueën. Je kunt de Princess 112247 echter ook als tafelbarbecue gebruiken. 

Het kookoppervlak van 47 bij 28 centimeter is groot, maar je mist bij deze goedkope elektrische BBQ wel een deksel.

Goedkope elektrische barbecue Princess

Goedkope elektrische barbecue Princess

Weber elektrische BBQ Q140

Deze Weber elektrische barbecue heeft alle voordelen van elektrische BBQ maar geeft wel de echte barbecuesmaak aan je eten. 

Deze elektrische BBQ heeft een traploze temperatuurregelaar zodat je de gewenste temperatuur heel nauwkeurig kunt instellen. Zoals je van Weber gewend bent kent deze elektrische barbecue een stevige constructie met een deksel en ketel van giet-aluminium en een grillrooster van geëmailleerd gietijzer. 

Een top elektrische barbecue voor wie het beste wil!

Weber elektrische BBQ

Weber elektrische BBQ

Grandhall E-Grill

De Grandhall E-Grill is een mooi vormgegeven elektrische barbecue waarmee je snel hoge temperaturen haalt. Dankzij zijn 1500 watt superkrachten zit je in een mum van tijd op 360 graden. Een nadeel is dat er bij deze elektrische BBQ geen onderstel wordt meegeleverd. Dit onderstel is wel apart te koop, maar de Grandhall E-Grill is een echte tafelbarbecue om te zien.

Grandhall elektrische barbecue

Grandhall elektrische BBQ


Maar voordelen heeft de Grandhall E-Grill ook. Zoals we al schreven warmt deze elektrische BBQ heel snel op. Verder kan de elektrische BBQ zichzelf uitschakelen en is hij snel en makkelijk schoon te maken. 

Ook is het een erg compacte elektrische barbecue en daarom erg geschikt voor het gebruik op een balkon en om mee te nemen op vakantie. Twee halogeen buiselementen zorgen voor een gelijkmatige verhitting van het kookoppervlak van deze elektrische barbecue.

Steba VG300 BBQ Grill

Een eenvoudige betaalbare elektrische BBQ waarmee je prima grill-resultaten kunt behalen. Deze elektrische barbecue wordt geleverd met een onderstel en is daardoor zowel als staande BBQ als tafelbarbecue te gebruiken. 

Doordat het verwarmingselement is geïntegreerd in de bakplaat is er een heel goede warmteverdeling en is de elektrische barbecue makkelijk te reinigen. Nadelen: Deze elektrische BBQ mist een thermometer en een werkblad. Door dat laatste is hij wel handig compact.

Steba elektrische barbecue

Steba elektrische barbecue

Meer BBQ tips en informatie

Hierboven vind je goede elektrische barbecues van Weber, Grandhall, Outdoorchef, Steba en Princess. Andere fabrikanten van goede elektrische barbecues zijn Barbecook, Tefal, Tristar, Severin, Kitchen Brothers en Moulinex. Bij de bovenstaande elektrische BBQ aanbiedingen vind je ze allemaal goedkoop.

Meer informatie voor bij het kiezen en goedkoop kopen van de voor jou beste barbecue vind je op Beste BBQ Kopen hieronder. Met de beste barbecues uit de test, goedkope aanbiedingen van alle soorten barbecues en tips voor het kiezen en goedkoop kopen van de voor jou beste BBQ.

Foto bovenaan: Outdoorchef elektrische BBQ

Zie ook:
De elektrische BBQ top 10 met de meest verkochte elektrische barbecues. De beste elektrische BBQ uit de test en beschrijvingen van goede elektrische BBQ's van Weber, Outdoorchef, Steba, Grandhall en Princess. Met aanbiedingen om je beste elektrische BBQ goedkoop te kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.