Beste buitenkeuken

Een buitenkeuken BBQ is een uitgebreide gas barbecue waarop je uitgebreid kunt koken. Hier de beste buitenkeukens van dit moment.

Weber buitenkeuken

Het buitenleven, barbecue├źn en ook buiten koken nemen steeds meer in populariteit toe. Daarom worden er steeds meer buitenkeukens verkocht en dus ook op de markt gebracht. Maar wat zijn de beste buitenkeukens?

Hieronder vind je drie overzichten. In de buitenkeuken top 10 vind je de meest verkochte buitenkeukens van de laatste weken. Bij de buitenkeuken test kun je zien welke buitenkeukens er als beste buitenkeuken getest zijn, en tenslotte hebben we de aanbiedingen van buitenkeukens bij de winkels waar je een goede buitenkeuken goedkoop kunt kopen.


Vijf goede buitenkeukens

Als voorbeeld van wat een goede buitenkeuken is, en wat je met een goede buitenkeuken kan, hebben we hier onder een korte beschrijving van vijf goede buitenkeuken.

1. Weber Spirit E-320 Original GBS

Een complete buitenkeuken op gas met drie krachtige RVS-branders die traploos regelbaar zijn, een grillrooster en een elektrische ontsteking. Door zijn royale kookoppervlak is deze Weber buitenkeuken geschikt voor grote gezelschappen. Dankzij de zijbrander kun je op deze buitenkeuken makkelijk soepen, sauzen en bijgerechten mee maken. Een nadeel is de prijs.

Weber buitenkeuken gas

Weber buitenkeuken

2. Barbecook Siesta 310

De Barbecook Siesta 310 is bijvoorbeeld bijna de helft goedkoper en doet niet veel voor de Weber onder. Ook deze buitenkeuken is zeer compleet met zijn zijbrander, warmhoudrek, plancha en een ruim kookoppervlak voor wel 14 personen!

3. Campingaz 3 Series Classic LS

Een vergelijkbare buitenkeuken van Campingaz tegen een nog lagere prijs. Ook hier 3 RVS branders, een zijbrander en een dekselthermometer. De Campingaz 3 Series Classic LS heeft alles dat je van een goede buitenkeuken mag verwachten tegen een lage prijs.

Campingaz buitenkeuken gas

Campingaz buitenkeuken

4. Weber Genesis E-330 GBS

De tweede Weber in de top vijf is een buitenkeuken voor de echt fanatieke kok. Het is namelijk een prijzige keuken, met een prijskaartje van bijna 1.500 euro. Maar dan heb je wel een Weber buitenkeuken met vele functies en snufjes, groot genoeg voor gezelschappen tot 20 personen. Deze Weber beschikt bijvoorbeeld over een Sear Station, een aanvullende, extra krachtige brander waarmee vlees onder een zeer hoge temperatuur scherp aangebraden kan worden.

5. Weber Spirit E-210 Original

Een wat goedkopere Weber met twee branders. Een pit minder dus dan de voorgaande keukens. Verder is deze bijzonder compacte Weber buitenkeuken wel zeer compleet.

Meer goede buitenkeukens

Deze goede buitenkeukens kun je vinden bij de bovenaan genoemde buitenkeuken aanbiedingen. Daar vind je nog heel veel meer goede buitenkeukens. Van Weber, Campingaz en Barbecook, maar ook van Boretti, Grandhall, Patton en andere goede BBQ en buitenkeuken fabrikanten.


Foto bovenaan: Weber


Onderwerp:
Hier vind je de actuele buitenkeuken BBQ top 10, de beste buitenkeuken test en goede buitenkeuken aanbiedingen bij de beste BBQ winkels. Ook kijken we naar 5 goede buitenkeukens van Weber, Campingaz en Barbecook.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.