Beste grasmaaier kopen

Grasmaaier top 10 en de beste grasmaaiers in iedere soort (met aanbiedingen om de grasmaaier goedkoop te kopen).

beste grasmaaier kopen

De keuze aan grasmaaiers is groot. Je hoeft niet alleen te kiezen tussen veel merken en modellen, maar ook tussen het soort grasmaaier. Ga je voor een elektrische grasmaaier, een handmaaier of een accumaaier? Hier de grasmaaier top tien.

Kijk hier onder voor deze grasmaaier top 10, de beste grasmaaiers uit de test en aanbiedingen om je beste grasmaaier goedkoop te kopen.


Wat voor grasmaaier kies je? Hieronder een overzicht van de verschillende soorten grasmaaiers. Hun voordelen, hun nadelen en aanbiedingen,

Elektrische grasmaaiers

Bijna alle grasmaaiers die je nu in de winkels tegenkomt zijn elektrische grasmaaiers. Deze grasmaaiers maaien ook een stuk lichter. Duwen is niet nodig. Deze grasmaaiers hoef je alleen een beetje bij te sturen. 

Nadeel is het snoer, het is opletten dat je deze niet in tweeën maait. Ook is het snoer bij veel elektrische grasmaaiers te kort waardoor je nog een verlengsnoer nodig hebt. En natuurlijk heb je bij een elektrische grasmaaier een stopcontact in de buurt nodig.

Ook neemt een elektrische grasmaaier meer ruimte in de schuur of berging in dan de "ouderwetse" handmaaier.

Accu grasmaaiers

Bij een accu grasmaaier heb je (afgezien van de opslagruimte) de bovengenoemde nadelen niet. Een ingebouwde accu zorgt er bij deze elektrische maaier voor dat geen stroom van buitenaf nodig hebt. 

Nadelen: Een accu kan leeg en een accu grasmaaier is een stukje duurder dan een elektrische grasmaaier met snoer.


Hand grasmaaiers

Bij een bouwmarkt kan het zelfs lastig zijn om nog aan handgrasmaaier te vinden. Toch kan zo'n handmaaier  (ook wel kooimaaier genoemd) nog heel aantrekkelijk zijn als je een klein tuintje hebt. De aanschafkosten zijn veel lager en een handmaaier is snel gepakt, gebruikt en weer opgeborgen. 

Gelukkig zijn er bij bovenstaande aanbevolen winkels nog veel handmaaiers te vinden. Helaas is de kooimaaier (doordat er minder vraag is)  relatief duur in vergelijking met een elektrische grasmaaier. 


Robot grasmaaiers

Helemaal in opkomst is de maairobot. De robot grasmaaier doet zijn werk doet terwijl jij met een koude cola (of pilsje) vanaf het terras toekijkt. Robot grasmaaiers zijn wel behoorlijk prijzig.


Benzine grasmaaiers

Een benzinemaaier is een herrieschopper waarmee je snel een grote tuin kunt maaien. Een professionele grasmaaier die veel door de bezitters van een groot gazon gebruikt wordt. Op de zwaarste modellen kun je zelfs rondrijden. Deze benzine maaiers worden zitmaaiers genoemd.


Grasmaaier benzine


Tip: Grasmaaier met mulchfunctie

Een grasmaaier met mulchfunctie versnippert het gras en verspreidt dit over het gazon. Dit heeft als voordeel dat je het gras niet hoeft op te harken. Bovendien is het versnipperde gras dat achterblijft een goede voedingsstof voor het gazon.

Alle informatie, specificaties, gebruikerservaringen en prijzen kun je vinden bij de bovengenoemde beste winkels om een grasmaaier te kopen.

Zie ook:
Hier vind je naast de grasmaaier top 10 ook de toplijsten van diverse soorten grasmaaiers zoals de hand grasmaaier, de robot grasmaaier en de accu grasmaaier. Bij de aanbiedingen kun je alle soorten grasmaaiers goedkoop kopen en bij de grasmaaier test vind je van elk soort grasmaaier de beste grasmaaier.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.