Beste accumaaier

Een accumaaier (accu grasmaaier) is wel wat duurder dan een elektrische maaier met snoer, maar veel plezieriger in het gebruik. Hier de beste accumaaiers.

Bosch accumaaier

Een elektrische grasmaaier heeft één groot nadeel, en dat is dat snoer. Altijd zit het stroomsnoer in de weg en als je niet uitkijkt maai je het snoer doormidden. Een accu-grasmaaier is de oplossing. Hier de top 10 van accu-grasmaaiers, de beste accumaaier test en aanbiedingen van accu grasmaaiers bij de beste winkels.

Via onderstaande overzichten en artikelen kun je makkelijk de voor jou beste accumaaier vinden en deze beste accu grasmaaier goedkoop kopen.

Het ontbreken van een snoer is een enorm voordeel van een accu-grasmaaier. Je hebt bij zo'n grasmaaier zonder snoer veel meer bewegingsvrijheid en je hoeft niet continue op het snoer te letten. 

Maar een elektrische grasmaaier heeft nogal wat stroom nodig, en het is ook belangrijk dat een accu lang meegaat (zowel in levensduur als in tijd voor hij weer opgeladen moet worden). 

Een heel goede accu is dus een noodzaak bij een accu-grasmaaier. En dat heeft gevolgen voor de prijs. Een accu-grasmaaier is veel duurder dan hetzelfde model zonder accu. Reken maar op een meerprijs van zo'n 200 euro.

Let dus bij het kiezen van je beste accumaaier goed op de kwaliteit en capaciteit van de accu. Ook belangrijk is de maaibreedte. Deze breedte van de messen is belangrijk bij het bepalen van de geschiktheid voor een groot gazon. Met een accu maaier met een smalle maaibreedte ben je veel langer aan het maaien dat bij een accu grasmaasmaaier met een ruime maaibreedte, Je moet dan immers veel meer baantjes met de accumaaier trekken.

Ook de aanwezigheid van de mulch functie of de aanwezigheid van een opvangbak is iets op op te letten. Wil je de grasresten als mest voor je gazon gebruiken? Dan moet de accumaaier kunnen mulchen. Normaal gemaaid gras is te groot om goed te verteren. Als een maaier het gras mulcht worden de grasresten als organische mest door de bodem opgenomen. Dat is natuurlijk heel goed voor je gazon.

Wil je het gemaaide gras liever afvoeren? Kies dan voor een accumaaier met opvangbak of opvangzak. Dat scheelt je veel werk na het grasmaaien.

Beste accumaaier merken

Ondanks zijn hoge prijs is de accu grasmaaier een populaire grasmaaier. De meeste fabrikanten van elektrische grasmaaiers hebben daarom meerdere accu grasmaaiers in hun aanbod. Goede fabrikanten voor een accumaaier zijn o.a. Makita, Stihl, Bosch, Gardena, Wolf-Garten, Stiga, Worx en Black & Decker. Bij de accu grasmaaier aanbiedingen hier boven kun je al deze accumaaiers goedkoop online kopen.

Zie ook:

Foto: Bosch accumaaier

Onderwerp:
Alle informatie en tips voor het goedkoop kopen van je beste accu grasmaaier. Met de beste accumaaier uit de test, aanbiedingen van de beste accumaaiers en natuurlijk de top 10 van accugrasmaaiers.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.