Beste robotmaaier

De beste robotmaaiers. Met de beste robot grasmaaiers uit de test en de robotmaaier aanbiedingen van de beste winkels om een robotgrasmaaier goedkoop te kopen.

Gardena robotmaaier

Een robotmaaier is een hele uitgave. Als je een robot-grasmaaier koopt wil je daarom wel een goede robotmaaier kopen. Hier de top tien van robotmaaiers, beste beste robot grasmaaiers uit de test en aanbiedingen van al deze beste robotmaaiers.


Robotmaaier top 10

Hieronder vind je de top tien van best verkochte robot maaiers van dit moment. Klik op een robotmaaier voor meer informatie of gebruik de navigatie daaronder voor nog veel meer goede robot grasmaaiers.


Bovendien vind je hier boven alle beste robot grasmaaiers uit de robotmaaier test en aanbiedingen van de  beste en goedkoopste winkels waar je deze goede robotmaaiers goedkoop kunt kopen.

Steeds meer fabrikanten maken robot grasmaaiers. De robotmaaier is lang niet zo exclusief meer als vroeger omdat de robot maaiers veel beter te betalen zijn.

Goede fabrikanten van robotmaaiers zijn Robomow, Stiga, Gardena, Husqvarna, Wolf-Garten, Landxcape, Robolawn en Bosch. Bij de bovenstaande aanbiedingen vind je ze allemaal en bij de top 10 en bij de robotmaaier test kun je zien wat momenteel de beste robotmaaiers zijn.

Verderop deze pagina kijken we naar vijf van deze beste robotmaaier fabrikanten.


Beste robot grasmaaier Husqvarna robotmaaier

Husqvarna robotmaaier

Informatie robotmaaiers

Een robot grasmaaier is een geweldige tuinhulp want zo'n grasmaaier kan helemaal zelf het gras maaien, zonder dat je er omkijken naar hebt.

Je moet hem wel even installeren en voorprogrammeren, bijvoorbeeld het gazon afbaken en instellen hoe kort je het gras wilt hebben, maar dan heb je ook eigenlijk geen werk meer aan het maaien van het gras. 

De robotmaaier is namelijk een digitale tuinman die dat voor je regelt. Hij maait het gras als dat nodig is en als zijn stroom op is hobbelt hij zelf naar het oplaadstation om zich op te laden, waarna de robotmaaier weer aan het werk gaat. Wie wil nou niet zulk personeel?

Capaciteit robotmaaier

Hou er bij de aanschaf van de robotmaaier rekening met de afmetingen van je tuin. De robotmaaier is namelijk geoptimaliseerd voor een maximale gazongrootte. Je hebt maaiers met een capaciteit tot 500 meter, tot 1000 meter, tot 2000 meter en zelfs meer. 

De capaciteit van ene robot grasmaaier hangt vooral af van zijn grootte (en dan met name de maaibreedte) omdat deze bepaalt hoe lang de robotmaaiers gemiddeld bezig is met het grasmaaien. 


Handige extra's bij een robotmaaier

Robotmaaiers kunnen extra's hebben die in de praktijk erg handig kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een anti-diefstalbeveiliging via een pincode, regensensoren die er voor zorgen dat de robot-grasmaaier huiswaarts keert als het gaat regenen en apps waarmee je op afstand, zelfs via internet, de robotmaaier kunt besturen en programmeren.

Ook deze informatie vind je allemaal hierboven in de Grasmaaier Keuzehulp voor robotmaaiers. 

Goede robotmaaier merken

Maar nu de beloofde top vijf, met vijf goede fabrikanten van robot grasmaaiers.

1. Gardena robotmaaiers

Gardena is een merk dat sterk in opkomst is bij de robotmaaiers. De populaire grasmaaier fabrikant Gardena biedt een breed assortiment aan robotgrasmaaiers tegen betaalbare prijzen. Zo bieden ze een voordelige robotmaaier aan voor mensen met een wat kleinere tuin, de Gardena Sileno City.


Gardena robotmaaiers

Gardena robotmaaiers


Maar ook voor grotere tuinen biedt Gardena goede robotmaaiers aan. Topmodel is de Gardena Sileno+ die perfect zijn route zoekt door complexe tuinen met veel hoekjes en andere voor een maairobot lastige vormen. De EasyPassage functie leidt de grasmaaier moeiteloos door smalle paden.

Kijk voor alle informatie en prijzen van de beste Gardena maairobots bij het bovengenoemde robotmaaier aanbiedingen.

2. Husqvarna robotmaaiers

Een merk met heel veel ervaring in het ontwikkelen en maken van robotgrasmaaiers is het Zweedse Husqvarna. Met hun Husqvarna Automower grasmaaiers zijn ze wereldwijd zelfs de marktleider bij de maairobots.

De Husqvarna Automower maaiers zijn geavanceerde robotmaaiers die goed overweg kunnen met hellingen, heel stil hun werk doen (zodat je ze ook 's nachts kunt laten maaien), en prima met complexe tuinen overweg kunnen. Ook met regen hebben de Automowers geen enkele moeite. Het gemaaide gras wordt in kleine resten achtergelaten die niet opgemerkt worden, maar wel prima dienst doen als gazonmest.

Alle modellen en prijzen zijn te vinden in het bovenstaande aanbiedingen van de beste robotmaaiers.

3. Wolf Garten robotmaaiers

Evenals Gardena is Wolf-Garten een merk dat bij de robotmaaiers sterk in populariteit wint. Ze hebben een hele serie Wolf-Garten robotmaaiers voor kleine tot grotere gazons, tot een maximum van 2000 meter.

Wolf Garten robot grasmaaiers

Wolf Garten robot grasmaaiers


De Wolf-Garten Loopo robotmaaiers bieden een goede combinatie van prijs en kwaliteit. Vooral hun instapmodellen voor een wat kleinere tuin zijn erg populair door hun lage prijs.

Kijk voor alle Wolf-Garten maairobots en hun prijs bij beste robotmaaier aanbiedingen.

4. Bosch robotmaaiers

Bosch heeft de Bosch Indego, een kleine serie robotmaaiers voor consumenten. Deze Indego serie bestaat uit maairobots voor kleinere en wat grotere tuinen, en elk van deze modellen is ook beschikbaar in een versie die via een app te besturen is.

Bosch robotmaaier

Bosch robotmaaier


Bosch robot-grasmaaiers zijn aantrekkelijk geprijsd en doen goed hun werk. Niet voor niets worden er steeds meer Bosch robotmaaiers verkocht.

Alle prijzen zijn terug te vinden bij het bovenaan genoemde beste robotmaaier aanbiedingen.

5. Robomow robotmaaiers

De Robomow is de klassieker onder de maairobots, maar ze moeten tegenwoordig steeds meer opboksen tegen de concurrentie van grote merken in elektrisch tuingereedschap zoals Bosch, Wolf-Garten en Gardena. 

Dat doet deze specialist in maairobots met grasmaaiers als de RS Royal de RC Stylish en de RX Clever. Iedere serie bestaat weer uit meerdere modellen.


Robomow heeft door zijn brede assortiment voor iedere tuin wel een geschikte robotmaaier. Of het nu een groot gazon of een klein tuintje is, een complex ingerichte tuin of een recht toe recht aan grasveld.


Zie ook:


Foto bovenaan: Gardena robotmaaier


Onderwerp:
Kijk hier voor de beste maairobots, met de beste robotmaaiers van onder andere Gardena, Husqvarna, Bosch, Robomow, Wolf Garten en andere beste robotmaaier fabrikanten. Met de beste robotgrasmaaier uit de test en aanbiedingen om je beste robotmaaier goedkoop te kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.