5 leuke vogelbadjes

Bas van Rijswijk     mei 15, 2019    


Met een leuk vogelbadje in de tuin doe je zowel jezelf als de vogels een groot plezier. Vogels hebben het water nodig bij droogte, en dankzij het vogelbadje kun je genieten van veel activiteit in de tuin. Hier de top vijf van leuke vogelbadjes.



De Huisdierenblog heeft een selectie gemaakt van vijf leuke vogelbadjes (met een verwijzing naar nog eens tientallen andere leuke vogelbaden. Kijk hun top vijf vogelbadjes voor al deze leuke badjes voor de tuinvogels.

Een tuin heb je voor sommige van deze badjes niet eens nodig want er zijn ook vogelbakjes die je aan de muur of aan een haak kunt bevestigen. Eventueel in combinatie met een vogelhuisje of hangplant. Je kunt deze vogelbadjes dan bijvoorbeeld naast een raam bevestigen (ook op een etage) en van binnenuit genieten van het schouwspel van de badderende en drinkende vogels.



Maar de meeste vogelbadjes worden in de tuin geplaatst. Je hebt deze vogelbaden op een hoog of laag voetstuk. Ze zijn in een gazon te plaatsen of wat meer verborgen tussen de struiken. Kijk in de bovengenoemde top vijf voor alle mogelijkheden.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.