Beste grastrimmer

Zoek je een goede grastrimmer? Hier de grastrimmer top 10, aanbiedingen van grastrimmers en de beste grastrimmer uit de test.

Goede grastrimmer goedkoop kopen

Voor een perfect verzorgd gazon, met mooie verzorgde grasrandjes en netjes gemaaid tot in de kleinste hoekjes is vaak een grastrimmer nodig. Hiermee klaar je klussen die de grasmaaier niet aan kan. 

Hier kijken we naar de 10 meest populaire grastrimmers van dit moment en de beste grastrimmer uit de test. Ook hebben we de grastrimmer aanbiedingen van de beste en goedkoopste winkels.


Grastrimmer top 10

In de grastrimmer top 10 vind je de 10 grastrimmers die momenteel het meest populair zijn. Je kunt nog verder doorbladeren voor meer goede grastrimmers, de informatie van iedere gazontrimmer opvragen en zelf zoeken naar jou beste grastrimmer.

Goede grastrimmers

Goede grastrimmers worden onder andere gemaakt door Gardena, Bosch, Makita, Black & Decker, Wolf Garten, Stihl, DeWalt en Husqvarna. In een goedkoper segment maken Powerplus en Worx goede grastrimmers.

Bij de bovenstaande grastrimmer test kun je zien welke grastrimmers er als beste trimmer voor je gazon zijn getest.

Wat kan je met een grastrimmer?

Een grastrimmer wordt ook wel gazontrimmer, strimmer of kantenmaaier genoemd. Met een grastrimmer kom je op plaatsen waar je met een grasmaaier niet kunt komen en ook stug gras en onkruid is goed te trimmen met een goede grastrimmer. 

Voor het heel zware werk wordt een bosmaaier geadviseerd. Een bosmaaier is een extra krachtige trimmer waarmee je zelfs struiken te lijf kan.

Een grastrimmer is geen volwaardig alternatief voor de grasmaaier om een gazon te maaien. Een gazon trimmen kost op den duur veel kracht omdat je de trimmer de hele tijd omhoog moet houden. Je kunt hem niet op de grond laten rusten zoals een grasmaaier.

Het trimmen kan bij een grastrimmer op twee manieren. Met messen of met een snel draaiende draad.

Elektrische grastrimmer

De meeste populaire grastrimmers zijn elektrische grastrimmers. Deze gazon trimmers zijn makkelijk in het gebruik en dit zijn de goedkoopste grastrimmers. 

Accu grastrimmer

Ook de accu grastrimmeris een elektrische grastrimmer. Deze draadloze grastrimmers zijn door de prijs van de accu een stukje duurder, maar omdat ze draadloos zijn een heel stuk handiger in het gebruik. Je zit niet aan een snoer vast en je bent ook niet afhankelijk van een stroompunt in de buurt.

Bostrimmers hebben vaak een benzinemotor omdat deze motor meer kracht kan geven.

Alle informatie over grastrimmers vind je hier boven, Je vindt daar naast tips en informatie ook de goedkoopste winkels, de beste grastrimmers uit de test en (bij de aanbiedingen) een handige keuzehulp. Kortom alle informatie die je nodig hebt voor bij het kopen van de voor jou beste grastrimmer.

Zie ook:

Onderwerp:
Beste grastrimmer uit de test, de actuele grastrimmer top 10 en aanbiedingen van alle goede grastrimmers bij de beste goedkope winkels. Ook kijken we hier naar verschillende grastrimmer soorten, waaronder ook de bosmaaier en de kantenmaaier.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.