Tuinslang muurhaspel (test, top 10 en aanbiedingen)

Zoek je een muurhaspel of andere slanghaspel? Hier de tuinslanghaspel top 10, aanbiedingen, en de beste tuinslanghaspels uit de test.

muurhaspel tuinslang Gardena

Een muurhaspel (ook wel slanghaspel, slangenhaspel, tuinslanghaspel of slangenbox genoemd) is een reuze handig "basisstation" voor je tuinslang. Met een muurhaspel is je tuinslang altijd netjes opgeborgen en raakt deze nooit in de knoop. Hier de muurhaspel top tien.

Goede tuinslanghaspels goedkoop kopen

Hieronder vind je naast deze tuinslanghaspel top 10 (met de beste muurboxen en draagbare tuinslanghaspel boxen) ook de beste tuinslanghaspels uit de tuinslanghaspel test (alle soorten haspels) en de aanbiedingen van de beste winkels waar je een goede tuinslanghaspel goedkoop kan kopen.


Bij het overzicht van de beste winkels vind je naast de tuinslang haspel aanbiedingen ook een Tuinslanghaspel Keuzehulp waarmee je de voor jou beste muurhaspel, tuinslangwagen of andere tuinslang haspel kan vinden.

Of kijk bij  de beste slanghaspel test voor de beste slangenhaspels uit de test, met onder andere de beste tuinslangbox (tuinslanghaspel voor aan de muur), de beste tuinslangkatrol (losse tuinslanghaspel), maar ook de beste slangenwagen uit de test.

Slanghaspel muur Hozelock

Muurhaspel tuinslang Hozelock


Gardena Roll-Up en Hozelock Auto Reel

De meest populaire muurhaspel voor de tuinslang is de Gardena Roll-Up gevolgd door de Hozelock Auto Reel. 

Dit zijn afgesloten tuinslangboxen waarbij de tuinslang automatisch kan worden ingerold. Bij zo'n tuinslangbox kan de slang niet in de knoop raken, en hij wordt automatisch onzichtbaar in de box weggeborgen. 

De tuinslang box zelf kun je na gebruik na de muur draaien zodat deze nauwelijks ruimte inneemt. Ook Powerplus en Kärcher maken van dit soort slangenboxen.Slanghaspel muur Hozelock

Alternatieven voor de tuinslangbox

Maar niet iedere slanghaspel is een tuinslangbox. Je hebt ook goedkope haspels waarbij je zelf de slang moet oprollen, en je hebt slangenwagens (tuinslangwagens) waarbij je de tuinslang met haspel en al kunt verplaatsen. Dat is handig als je zowel een voortuin als achtertuin hebt. Of een achtertuin, terwijl je af en toe voor het huis je auto wilt wassen.

Kijk bij het bovengenoemde beste Tuinslanghaspel Kopen voor alle soorten tuinslangen, haspels en tuinslangboxen tegen de laagste prijs.

Foto's: Gardena Roll-Up, Hozelock Auto Reel, Hozelock Auto Reel

Zie ook:


Onderwerp:
Wat is de beste muurhaspel tuinslang? Hier de beste slanghaspel uit de test (een muurhaspel voor de tuinslang), de slangenhaspel top 10 en aanbiedingen van de beste winkels waar je goedkoop een tuinslang muurhaspel, een slanghaspel, een slangenwagen, een tuinslangbox of een tuinslanghaspel goedkoop kunt kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.