Regentonnen

Redactie     juni 04, 2019    


Met een regenton heb je altijd water bij de hand om de planten te bewateren. Dat is goed voor je milieu en bovendien kan een regenton erg mooi staan in de tuin.De Tuinblog heeft een top 5 van leuke regentonnen samengesteld met daarin vijf soorten design regentonnen, de ene mooier dan de ander, maar wel origineel.

Neem bijvoorbeeld de serie design regentonnen die Garantia uitbrengt. Dit zijn 2-in-1 regentonnen die niet alleen als regenton dienst doen, maar ook als plantenbak. Een voorbeeld zie je op de foto hierboven, maar schrik niet, deze design regentonnen / plantenbakken zijn niet allemaal zo groot. Garantia levert deze regentonnen in diverse kleuren en maten.

In de top vijf van leuke regentonnen zijn ook heel andere regentonnen te vinden. Van een simpele klassiek vormgegeven houtlook regenton, die er uitziet als houten regenton maar in werkelijkheid gemaakt is van kunststof, tot echt houten regentonnen waarvoor een eikenhout wijnvat als basis diende.

En dan zijn er nog keramieken regentonnen in de vorm van een bijenkorf en regentonnen die er uit zien als een stapel stenen. Kijk in de bovenstaande lijst met leuke regentonnen voor alle mogelijkheden en prijzen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.