Goede goedkope omafiets kopen

Een top 10 van goedkope omafietsen en omafiets aanbiedingen bij de beste winkels om deze retro damesfietsen en meisjesfietsen goedkoop te kopen.

goedkope omafiets kopen

Een omafiets is heel populair, vooral onder jonge meiden. En wat een leuke bijkomstigheid is, een omafiets kan een hele goedkope fiets zijn. Diverse merken maken goede maar heel goedkope omafietsen. 

Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire omafietsen die goedkoop te koop zijn. Deze goedkope omafietsen worden meestal niet gemaakt door de grote fietsmerken zoals Gazelle of Giant maar door specialisten in degelijke goedkope fietsen zoals Wheelerz en Altec.


Niet iedere omafiets is hetzelfde

Niet iedere omafiets is hetzelfde. En dat geldt ook voor een goedkope omafiets. Sommige omafietsen zijn echt spartaans (zoals een omafiets ook eigenlijk hoort te zijn). Dus: Geen versnellingen, alleen terugtrapremmen en een robuust zwartgespoten stalen frame. I

In bovenstaande overzichten met goedkope omafietsen kom je deze opoefietsen echter in alle vormen tegen. Dus ook als omafiets met versnellingen, met handremmen, in vrolijke kleurtjes, met een voordrager, met led-verlichting. Al deze omafietsen hebben de retro uitstraling van een echte omafiets, maar verder valt er veel te kiezen.

Voor de prijs hoeft dit overigens niet veel uit te maken. Voor een laag bedrag heb je al een omafiets met 3 versnellingen.

Kijk in de bovengenoemde top tien voor al deze goedkope omafietsen of bij de aanbiedingen van omafietsen voor nog veel meer van deze retro damesfietsen.

Zie ook:
Onderwerp:
Overzichten met aanbiedingen van omafietsen bij de beste en goedkoopste winkels om een omafiets goedkoop te kopen en de top 10 van goedkope omafietsen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.