Goede goedkope hybride fiets of sportieve stadsfiets

Een top 10 met populaire goedkope hybride fietsen, de beste hybride fiets uit de test en aanbiedingen van hybride fietsen bij goedkope winkels.Een hybride fiets (ook wel toerfiets of tourfiets genoemd) is een sportieve fiets die het goede van een stadsfiets en een racefiets in zich verenigd. Deze fietsen hebben de reputatie duur te zijn maar dat dat ook anders kan bewijst de top tien van goedkope hybride fietsen. Deze toer-hybrides zijn allemaal onder de 350 euro.


Wat is een hybride fiets?

Een hybride fiets (of toerfiets, of tourfiets) is een sportieve lichte fiets met veel versnellingen. Het is een ideale fiets voor lange fietstochten. Maar een hybride fiets beschikt ook over al het gemak en comfort van een luxe stadsfiets. Een goede bagagedrager, een kettingkast, goede verlichting, spatborden,... Ook al het gemak en veiligheid is op een hybride fiets aanwezig. 

Deze fiets kun je dus zowel gebruiken voor lange fietstochten als voor dagelijkse ritjes naar het werk, school en winkels in stad of dorp.

Een goede goedkope hybride fiets

Kortom een hybride fiets is een echte allrounder. En zo'n hybride fiets hoeft niet duur te zijn. Kijk maar eens naar de onderstaande top 10 met goedkope hybride fietsen en naar de goedkope aanbiedingen van de beste winkels die deze sportieve fietsen voor dagelijks gebruik verkopen.

Beste hybride fiets test

Hybride fietsen worden regelmatig getest. Hieronder vind je de beste hybride fietsen uit deze testen. 


Goede hybride fietsen worden gemaakt door bijna alle bekende fietsmerken die ook stadsfietsen maken. Bijvoorbeeld Gazelle, Sparta, Batavus, Cortina en Giant, of een prijsniveau lager Hercules. Raleigh, MBM, Popal en Amigo.

En er zijn natuurlijk ook elektrische hybride fietsen, sterker nog de meeste e-bikes zijn hybrides gericht op het afleggen van langere afstanden. Goede elektrische hybride fietsen worden onder andere gemaakt door Stella, Qwic en bovenstaande fabrikanten.

Zie ook:
Onderwerp:
Een hybride fiets is een mix van een stadsfiets en een sportfiets. Een hybride fiets is een sportieve fiets geschikt voor dagelijks gebruik. Een lichte fiets voor zowel boodschappen, woon-werk als recreatie fietstochten. Hier de top 10 met goedkope hybride fietsen en aanbiedingen van hybride fietsen bij de beste en goedkoopste winkels voor een goede goedkope hybride fiets,

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.