Beste elektrische schoolfiets (ebike school)

Top 5 van goede elektrische fietsen. Ideale fietsen voor een middelbare school scholier die de nodige kilometers naar school moet afleggen.

Beste elektrische schoolfiets Gazelle

Als je een paar kilometer door de stad van huis naar school rijdt is een elektrische fiets misschien geen voor de hand liggende optie, Voor scholieren die dagelijks vele kilometers moeten afleggen is het echter een ander verhaal. Hier de top vijf van beste elektrische schoolfietsen.

Transportfietsen zijn het meest geliefd bij scholieren. Deze top vijf van beste elektrische schoolfietsen bestaat dan ook volledig uit elektrische transportfietsen. Een ander van de beste elektrische schoolfiets is dat deze fiets tegen een stootje moet kunnen. En natuurlijk moet de elektrische schoolfiets betaalbaar zijn, want voor een schoolfiets wil je geen duizenden euro's neertellen.

De fietsensite DeBesteFietsen.nl heeft een top vijf van beste elektrische schoolfietsen samengesteld. Met goede en betaalbare elektrische transportfietsen die de kritische blik van scholieren kunnen doorstaan.

Het bereik van de elektrische fiets

Een belangrijk onderdeel van de e-bike is de accu. De accu bepaalt de actieradius (het bereik) van de elektrische fiets. Bij veel elektrische fietsen kun je zelf de accu kiezen. Je kunt veel geld besparen door te kiezen voor een goedkope accu met een lagere actieradius.

Bij een elektrische schoolfiets kan dat interessant zijn. Je hebt bij een schoolfiets immer geen actieradius van meer dan 100 kilometer nodig. Een actieradius van 80 kilometer is goed om 40 kilometer heen en 40 kilometer met volledige trapondersteuning te fietsen. Je moet de accu dan wel even iedere avond de accu even aan een stopcontact hangen.

Kijk bij de bovenstaande top vijf voor de beste elektrische schoolfietsen.

Zie ook:

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.