Elektrische fiets

5 goede fabrikanten van elektrische fietsen en de elektrische fiets aanbiedingen bij de beste winkels waar je een goede ebike goedkoop kunt kopen.


Iedere grote fietsfabrikant heeft tegenwoordig elektrische fietsen (e-bikes) in zijn collectie. Maar de ene is daar wat beter in dan de andere. Hier de top vijf van fabrikanten van elektrische fietsen. Het betreft vijf fietsmerken die een goed aanbod aan ebikes hebben en deze elektrische fietsen tegen een interessante prijs aanbieden.

Tip:
Voor we naar 5 fabrikanten van elektrische fietsen kijken, hebben we eerst nog een overzicht voor je met de aanbiedingen van elektrische fietsen bij de beste winkels die goede e-bikes goedkoop verkopen. Deze beste winkels verkopen goede elektrische fietsen vaak online met een bijzonder hoge korting.


Sparta elektrische fietsen

Sparta is een fietsenmerk dat al lange tijd bestaat. Maar de elektrische fiets heeft dit Nederlandse merk fietsen een enorme boost gegeven. Het aanbod aan Sparta elektrische fietsen is werkelijk enorm, en deze e-bikes zijn bijzonder goed van kwaliteit.Sparta maakt niet alleen elektrische stadsfietsen en toerfietsen, maar ook elektrische transportfietsen (de populaire Sparta Pick-Up in e-bike variant), elektrische moederfietsen en zelfs elektrische tandems. Er is een ruime keuze uit motoren (Sparta ION, Bosch, E-Motion en Zehus), accu's en uitvoeringen. Kijk hier waar je deze Sparta elektrische fietsen tegen de laagste prijs kunt kopen.

Maar Sparta is wel een duur merk. Stella e-bikes zijn een stuk goedkoper.

Stella elektrische fietsen

Zo oud als Sparta is, zo jong is Stella. Deze eveneens Nederlandse fietsfabrikant is helemaal gespecialiseerd in e-bikes. Stella maakt en verkoopt alleen elektrische fietsen. Wat deze specialist in e-bikes extra bijzonder maakt is dat ze hun fietsen niet via fietswinkels of via dealers verkopen, maar alleen online. Hier lees je hoe.


Stella fietsen staan bekend om hun goede kwaliteit en lage prijs. Een ideale combinatie voor wie een elektrische fiets wil kopen! En ook bij dit merk is de keuze aan elektrische fietsen enorm groot. Damesfietsen en herenfietsen, maar ook speciale seniorenfietsen (met o.a. een lage instap) en moederfietsen. Allemaal elektrisch!  Stella is de grootste e-bike specialist van Nederland. En e-bike specialisten komen we steeds vaker tegen.


Bij een prijs onder de 1.200 euro kun je spreken over een goedkope elektrische fiets, Wil je weten wat er tussen de 800 en 1.200 euro aan elektrische fietsen te koop is? Kijk dan in het overzicht goedkope e-bikes.

Victesse elektrische fietsen

Victesse is bijvoorbeeld ook zo'n e-bike specialist. Victesse is veel minder bekend dan het bovengenoemde Sparta en Stella, maar bijna ongemerkt zijn ze wel een heel grote aanbieder van elektrische fietsen in Nederland.

Ook is het aanbod van dit Nederlandse e-bike merk beperkter dan die van de twee concurrenten.De  Victesse Strada en de Victesse Magnum zijn hun basis-modellen, deze elektrische fietsen maken ze in diverse varianten. Al deze fietsen zijn unisex modellen, want Victesse maakt (heel modern) geen verschil tussen herenfietsen en damesfietsen.

Al deze Victesse elektrische fietsen hebben een lage instap, wat deze e-bikes zeer geschikt maakt voor senioren. En dat is nog altijd de grootste doelgroep voor elektrische fietsen, al kopen jongeren ook steeds vaker een e-bike. Kijk bij meer informatie en aanbiedingen Victesse fietsen voor meer informatie en prijzen van Victesse e-bikes.Brinckers elektrische fietsen

Nog zo'n Nederlandse specialist in elektrische fietsen. Brinckers bestaat pas sinds 2016, maar heeft in die korte tijd een grote naam in e-bikes opgebouwd. Brinckers heeft voor een internationaal bekende naam gekozen.Hans Brincker is de naam van het jongetje dat met zijn vinger in de dijk Nederland voor een ramp behoede. Deze Brincker is in het buitenland veel bekender dan in Nederland.


Het aanbod aan Brinckers elektrische fietsen is divers. Kijk bij aanbiedingen Brinckers elektrische fietsen voor de aanbieders die deze e-bikes tegen de laagste prijs aanbieden.

Gazelle elektrische fietsen

Gazelle is een merk fietsen dat geen introductie nodig heeft. Goedkoop zijn Gazelle e-bikes en andere Gazelle fietsen niet, maar je weet zeker dat je een goede degelijke fiets van hoge kwaliteit koopt met een eveneens hoog rijcomfort.

Op het gebied van elektrische fietsen is het Gazelle aanbod enorm. Elektrische stadsfietsen, toerfietsen, tandems, transportfietsen, moederfietsen, bakfietsen, vouwfietsen,... alles is als Gazelle elektrische fiets verkrijgbaar. En ook voor een goede speed pedelec (snelle e-bike) kun je bij Gazelle terecht. Kijk hier voor de goedkoopste aanbieders.


Zie ook:

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.