Beste fietsendrager kopen

De top 10 van de fietsendragers en meer tips voor het goedkoop kopen van de beste fietsendrager, zoals de beste fietsendrager test en aanbiedingen van de beste en goedkoopste winkels.

Pro-User fietsendrager trekhaak

Wij kijken hier naar de meest populaire en beste fietsendragers. Geschikt voor gewone en vaak ook elektrische fietsen. Fietsendragers die ook niet veel geld kosten.

Voor wie wel eens in een andere omgeving wil fietsen is een fietsendrager een goede investering.Voor een laag bedrag koop je een heel goede fietsendrager die je op de trekhaak van de auto kunt plaatsen.

Top tien fietsdragers

Hieronder vind je de 10 meest gekochte fietsdragers van dit moment.

Of kijk hier voor de beste fietsendragers uit de fietsdrager test of bij de aanbiedingen van de beste winkels die goede fietsendragers goedkoop verkopen.


Je vindt hier de beste fietsendragers in alle soorten. De populaire fietsendragers voor op de trekhaak van bijvoorbeeld Thule, Pro-User en Twinny Load, maar ook fietsendragers voor op het dak, voor hangend aan de achterklep en voor aan de caravan.

En natuurlijk vind je er ook de beste fietsendragers geschikt voor het vervoeren van meerdere elektrische fietsen.

Bij de beste fietsendrager test vind je de beste fietsendragers uit diverse fietsdrager test die zijn uitgevoerd door experts. Bijvoorbeeld de beste fietsendrager uit de Consumentenbond test van fietsendragers.

Fietsendrager voor op de trekhaak het meest verkocht

De meeste fietsendrager bevestig je op de trekhaak, maar er zijn ook fietsdragers voor op het dak en fietsendragers die je op de achterklep bevestigd. Maar deze fietsdragers worden een stuk minder verkocht en gebruikt. Fietsendragers voor op de trekhaak zijn veel populairder en ook veiliger. Bovendien kunnen ze een groot gewicht dragen. Dat is belangrijk, vooral omdat tegenwoordig steeds meer mensen gebruik maken van (zwaardere) elektrische fietsen.

Populaire merken fietsdragers

Thule is het meest bekende merk fietsendragers. Andere merken voor een goede fietsendrager zijn Pro-User, Hapro, Spinder en Twinny Load.

Thule fietsendrager 2 e-bikes

Thule fietsendrager 2 e-bikes

Aantal fietsen op een fietsendrager

Fietsdragers zijn er voor twee, drie en zelfs vier fietsen. De prijsverschillen zijn maar klein. In de top vijf staat zelfs een fietsendrager voor vier fietsen (de Pro-User Saffier IV QC ) die goedkoper is dan de meeste fietsendragers voor twee of drie fietsen. Het kan dus aantrekkelijk zijn een wat ruimere fietsdrager te nemen, ook al neem je normaal gesproken maar twee fietsen mee.

Fietsendragers voor elektrische fietsen

Niet alle fietsdragers zijn geschikt voor elektrische fietsen. Dit heeft alles te maken met het gewicht dat deze fietsendragers kunnen dragen. Door de motor en accu zijn elektrische fietsen een stuk zwaarder. Het scheelt natuurlijk wel als je de accu van de fiets af kunt halen en in de achterbak kunt leggen.

Kijk bij het bovengenoemde winkels voor alle informatie over iedere fietsendrager en voor de beste fietsendragers tegen de laagste prijs.

Foto's: Pro-User en Thule fietsdrager

Onderwerp:
De top 10 van meest verkochte fietsendragers van dit moment, de beste fietsendragers uit de testen (o.a. de Consumentenbond test fietsendragers) en de beste winkels om een goede fietsendrager goedkoop te kopen.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.