Beste fiets middelbare school jongen en meisje

De beste fiets voor de middelbare school. De Fietsersbond en het AD kozen de beste schoolfiets voor de middelbare school scholier (meiden en jongens).


Beste schoolfiets middelbare school jongens Batavus

Beste schoolfiets middelbare school jongen Batavus

Wat is de beste middelbare school fiets voor jongens en wat is de beste schoolfiets voor de middelbare school voor meisjes? In samenwerking met de Fietsersbond ging het Algemeen Dagblad dat uitzoeken.

Handig, want naar de beste schoolfiets, met een ideale mix van veiligheid, kwaliteit en betaalbaarheid is iedere ouder van een middelbare school scholier op zoek!

De Fietsersbond selecteerde, op zoek naar de beste schoolfiets, een aantal fietsen die heel geschikt zijn voor jongens die naar de middelbare school gaan, en een groep jongens en meisjesvan circa 13 jaar voerde de test uit. Dit is de leeftijd waarop de meeste scholieren naar de middelbare school toe gaan en dus een goede schoolfiets nodig hebben

Daarvoor reden de jongens en meisjes van het test team op een parcours op een schoolplein en door het drukke stadsverkeer van Utrecht. Tenslotte voerde een specialist van de Fietsersbond een technische controle op de fietsen uit.

Hieronder vind je de top 5 van deze beste fietsen voor de middelbare school voor jongens en meisjes.

Beste middelbare school fiets jongens

De tiener jongens kozen voor de sportieve en stoere Batavus CNCTD.3. Een coole transportfiets met een opvallend goed rijcomfort. De Batavus CNCTD.3 krijgt in de schoolfiets test dan ook een rapportcijfer van 9,4.

Top 5 beste middelbare school fiets jongens

  1. Batavus CNCTD.3 (9,4)
  2. BSP Viking (8,1)
  3. Gazelle Duty NL (8,0)
  4. Cortina 4U Transport (7,8)
  5. Azor Jersey (6,2)

BSP fiets de beste schoolfiets meisjes

Bij de meiden was de winnaar heel duidelijk. De meisjes kozen unaniem voor de BSP Metropolis. Een niet voor de hand liggende winnaar van de verkiezing van beste middelbare school fiets meisjes maar wel een heel duidelijke overwinning. Deze schoolfiets scoorde namelijk een 9,7 als rapportcijfer.

BSP is een Nederlands merk fietsen (met zijn hoofdkwartier in Utrecht) dat heel goede fietsen maakt. Zowel "gewone" fietsen als de BSP Metropolis als bijvoorbeeld elektrische fietsen. 

BPS beste middelbare school fiets meiden

BSP schoolfiets meisje en jongen

BSP is als Nederlands fietsenmerk veel minder bekend dan bijvoorbeeld Sparta, Gazelle of Batavus, maar dat is onterecht. Dat bewijst deze test van schoolfietsen maar weer eens. Kijk bij alle informatie en aanbiedingen van BSP fietsen voor meer informatie over BSP.


De top 5 van beste middelbare school fiets meisjes
  1. BSP Metropolis (9,7)
  2. Cortina 4U Transport (9,3)
  3. Gazelle Miss Grace LTD (9,2)
  4. Azor Schiermonnikoog (8,0)
  5. Batavus Diva 3 Plus (7,3)

Zie ook: Meer beste fietsen

Foto: Batavus


Onderwerpen:
Wat is is de beste fiets middelbare school? Hier de beste middelbare school fiets voor een jongen en de beste schoolfiets voor meiden. Kijk hier voor de beste meisjesfiets en beste jongensfiets voor een middelbare scholier.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.