Regenpak top 10 en beste regenpakken uit de test

Bas van Rijswijk     januari 12, 2018    

Koop goedkoop een goed regenpak. Hier de regenpak top 10, de beste regenpakken uit de test en regenpak aanbiedingen bij goedkope winkels.

Beste regenpak kopen Agu

Hoe blijf je droog als je een rit op de fiets door de regen moet maken of de hele dag in de regen moet lopen? Een regenpak is daarvoor de beste regenkleding. Deze sluit namelijk vrijwel heel je lichaam af voor de regen. Hier de top tien van regenpakken van dit moment.

De regenpak top tien


Klik verder door voor nog veel meer goede regenpakken.

Zoals je ziet als je in bovenstaande top tien doorbladert is er keuze uit honderden regenpakken. Vooral AGU, Tenson en Ralka hebben heel veel verschillende regenpakken in hun assortiment. 

Je hebt goedkope regenpakken en dure regenpakken. Dat heeft alles met de kwaliteit van het regenpak te maken. Een goed regenpak kost nu eenmaal geld.


Het is namelijk belangrijk dat een regenpak niet alleen de regen buiten houdt, maar ook dat het regenpak goed ademt zodat je niet alsnog nat wordt van het transpiratievocht. Ook is de pasvorm van een regenpak belangrijk. Je wilt niet in een stug oncomfortabel regenpak op de fiets zitten.

Bezuinig daarom niet op een goed regenpak als je deze regelmatig gebruikt. Hieronder wat tips om je kostbare regenpak dan lang goed te houden en tips voor bij het kopen van een regenpak.

De beste regenpakken uit de test

Goede regenpakken worden onder andere gemaakt door Tenson, Ralka, AGU, Willex en Regatta. Voor kinderen zijn de regenpakken van Ducksday en KIXX een goed regenpak, en als je een goedkoop regenpak zoekt is een Mountain Peak regenpak een goede keuze. 

Kijk hieronder wat de beste rekenpakken uit de regenpak test zijn.

Tips behoud en aanschaf regenpak

Regenpak wassen

Wees heel voorzichtig met het wassen van een regenpak. De coating is er namelijk zeer gevoelig voor, waardoor de waterbestendigheid van het regenpak kan afnemen als je het wast. En daar heb je nou net het regenpak voor! Maak het pak liefst alleen met een spons en warm water schoon. En als je dan toch echt ga wassen, doe dat dan op lage temperatuur en gebruik nooit wasverzachter! Droog het pak daarna niet te snel. Dus niet bij de verwarming of in de zon. Geef het drogen de tijd!

Regenpak van Gore-Tex

Het materiaal Gore-Tex wordt bij de beste regenpakken gebruikt. Dit materiaal is namelijk regenbestendig, winddicht en goed ademend. Andere materialen missen vaak één van deze voor een echt goed regenpak noodzakelijke eigenschappen.

Waterdichte naden
Getapte of afgeplakte naden zijn ook handig. Dit voorkomt dat het regenpak bij de naden gaat lekken.

Reflecterende strepen

Gebruik je je regenpak op de fiets, dan is de aanwezigheid van reflecterende strepen goed voor je veiligheid. Reflectie is wel tot 15 meter ver zichtbaar.

Capuchon met trekkoord

Een capuchon houdt je hoofd goed droog, maar kan op een fiets gevaarlijk zijn als hij je zicht belemmerd. wil je een capuchon op de fiets gebruiken? Kies dan voor een regenpak met capuchon met trekkoord, zodat je hem goed om je hoofd kunt sluiten.

Regenpak keuzehulp

Het voor jou beste regenpak tegen de laagste prijs vind je snel en makkelijk via de Regenpak Keuzehulp van Bol.com. Geef je wensen en eisen op en ontvang een overzicht met alleen de voor jou beste regenpakken.

Zie ook:


Onderwerp:
Alle informatie voor het goedkoop kopen van je beste regenpak. Met de regenpak top 10, de beste regenpakken uit de regenpak test een aanbiedingen van goede regenpakken bij de beste en goedkoopste winkels waar je een goed regenpak goedkoop kunt kopen. Plus een keuzehulp voor het vinden van je beste regenpak.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.