Top 5 Fiets tijdschrift / wielertijdschrift

Zoek je een goed fiets magazine? Een tijdschrift over fietsen en/of wielrennen? Dit is de fietsblad top 5, met je beste wielertijdschrift of fiets tijdschrift.

Er mogen dan heel veel websites over fietsen bestaan. Het blijft heerlijk om een tijdschrift over dit onderwerp te lezen. Een fiets tijdschrift op papier of digitaal op je e-reader, laptop of telefoon. Hier de top vijf van beste fiets-tijdschriften en beste wielertijdschriften van Nederland.

Beste fietsmagazine

Bladen om na het fietsen lekker languit op de bank te lezen. Bijvoorbeeld na een inspannende fietstocht. Fietsbladen ook om te bewaren en later nog eens te lezen. We hebben een selectie gemaakt van een top vijf met uiteenlopende wielerbladen. Fietstijdschriften en wielertijdschriften voor de recreatieve fietser, de wielrenner, de mountainbiker en andere liefhebbers van fietsen.
Hieronder de top vijf fiets tijdschriften:

1. Fiets Magazine

Fiets Magazine (of in de volksmond gewoon Fiets) is een klassieker op fietsgebied. Meer dan 30 jaar bestaat dit toonaangevende fiets tijdschrift al. Fiets Magazine richt zich op de sportfietser, of die nu op de weg of in het bos zijn hobby uitoefent. In dit maandblad vind je als actieve sportfietser alles over materiaal, techniek, training, voeding, wielersport en achtergronden.2. Procycling

Terwijl Fiets Magazine vrijwel geheel gericht is op actieve sportfietsers is Procycling ook een wielertijdschrift dat heel geschikt is voor de meer passieve wielerliefhebber. Procycling is een heerlijk wielertijdschrift dat je informeert over de (vooral) professionele wielersport. Met heel veel interviews, reportages, uitslagen en achtergrondverhalen.

Dit tijdschrift leert je alle bekende wielrenners echt kennen. Hun motivatie, hun achtergrond en hun doelen. Ook maak je via dit wielertijdschrift kennis met de mensen en wielerploegen achter deze wielrenners.


3. Up / Down Mountainbike Magazine

Voor mountainbikers is Up / Down HET wielertijdschrift. Ondanks de naam Nederlandstalig. Up / Down is een heel veelzijdig wielerblad. In dit wielertijdschrift niet alleen aandacht voor techniek, tactiek en voeding, maar ook met prachtige reisinformatie en adembenemende fotografie. Maar natuurlijk wel allemaal met betrekking tot mountainbiken.

De mountainbiker moet via bovenstaande site vooral eens een proefabonnement met hoge korting op dit fiets tijdschrift te nemen.

4.  Fiets Actief

We hadden als de beste wielertijdschriften voor de actieve wielrenner, de wielervolger en de mountainbiker, Fiets Actief is het beste tijdschrift voor de recreatieve fietser. Met unieke fietsroutes, tips voor een weekendje weg met de fiets, maar ook voor fietsvakanties in het buitenland. Kortom een geweldig tijdschrift voor iedereen die graag actief op de fiets rondtoert. Niet op de racefiets of mountainbike, maar op een gewone stadsfiets, toerfiets of e-bike.

Dit fiets tijdschrift is een verbazend dik tijdschrift. 100 pagina's vol tips, fietstochten en sfeervolle reportages. Met mooie inspirerende foto's en heerlijke routes. Fiets Actief verschijnt acht keer per jaar.

5. Wielrenblad

Evenals Fiets Magazine is het Wielrenblad een fietsblad voor de actieve fietser. Maar Fiets Magazine heeft meer aandacht voor achtergronden en gaat dieper op de materie in. Je leest alles in dit wielerblad over de merken, fietsen en onderdelen, maar ook over de ontwerpers, renners en ploegleiders. Met informatie over bekende wedstrijden en de mooiste fietsroutes voor wielerliefhebbers in Nederland en het buitenland.


1 (digitaal) abonnement op duizenden tijdschriften

Met een abonnement op het bovengenoemde Readly kun je duizenden tijdschriften online lezen (ook oude uitgaven). Hieronder ook veel fiets tijdschriften zoals Bicycling, Bike Magazine, Cycling Weekly, Mountain Bike Rider, Cycling Plus, Cycling Active, Radfahrer, We+Bike, Bike Bild, Australian Mountainbike, Velomotion, Bike Maintenance, Rad&Tour, Cycle Sport en nog veel meer fiets magazines. 


Je kunt 1 maand lang vrijblijvend proberen of Readly wat voor je is. Besluit je lid te blijven? Dan lees je voor een laag bedrag per maand digitaal duizenden tijdschriften waaronder een groot aantal goede wielertijdschriften en andere fiets tijdschriften.


Samenvatting:
Hierboven lees je de beschrijving van vijf goede Nederlandse fietstijdschriften. Tip: Vele tientallen fietstijdschriften en wielertijdschriften kun je onbeperkt lezen (ook hun archief) voor nog geen tientje per jaar bij Readly. Via de bovenstaande link kun je dit een maand vrijblijvend gratis proberen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.