Goedkope fietsen

Dit zijn vijf van de beste goedkope fiets merken van dit moment.Met goede goedkope fietsen en e-bikes.

De laatste jaren krijgen de grote A-merken in fietsen zoals Gazelle, Sparta en Batavus steeds meer te maken met concurrentie van goedkope fietsmerken. Lang niet iedereen is nog bereid om de hoofdprijs voor zijn nieuwe fiets te betalen.

Beste goedkope fiets Popal

En dat is ook helemaal niet nodig, want ook voor minder geld kun je een prima fiets kopen. Vaak van Hollands fabricaat. Maar niet iedere goedkope fiets is een goede fiets. Daarom kijken wij hier naar de top vijf van degelijke, goede maar ook goedkope fietsen.

1. Popal fietsen

Popal is het meest bekende merk onder de aanbieders van goedkope fietsen. Popal fietsen kom je bij veel winkels tegen en ook op internet worden Popal fietsen in grote getale aangeboden.

Het Nederlandse Popal is een fietsmerk dat alle soorten fietsen uitbrengt. Van stadsfietsen en kinderfietsen tot vouwfietsen, bakfietsen en vele andere soorten fietsen. Hieronder ook de nodige elektrische fietsen. Ondanks zijn grote naamsbekendheid bestaat dit Hollandse merk goedkope fietsen pas sinds 1999. De prijzen voor een goedkope stadsfiets beginnen online bij circa 220 euro, kinderfietsen zijn nog goedkoper.

2. Altec fietsen

Altec is een Nederlands fietsmerk dat alle soorten fietsen maakt voor dames, heren en kinderen. De keuze uit verschillende modellen is enorm, maar wat bij Altec vooral opvalt zijn de lage prijzen. 

Altec maakt alle soorten fietsen, zowel als elektrische fiets als zonder motor. Je hebt Altec stadsfietsen, toerfietsen, e-bikes, transportfietsen, omafietsen, moederfietsen, kinderfietsen, vouwfietsen en veel meer. Bij de onderstaande Altec aanbiedingen vind je al deze goedkope fietsen tegen een extra goedkope prijs.

3. Vogue fietsen

Zoek je een goede goedkope elektrische fiets? De Vogue fietsen van Bimas Bike uit Zaandam zijn online volop de koop tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Kijk maar bij de aanbiedingen van Vogue fietsen hieronder. 

Vogue is tegenwoordig helemaal gespecialiseerd in betaalbare maar goede elektrische fietsen. Met goedkope elektrische stadsfietsen en goedkope elektrische toerfietsen, maar ook met goede goedkope elektrische bakfietsen.

4. Cumberland fietsen

Cumberland maakt alle soorten goedkope stadsfietsen zoals transportfietsen, omafietsen, moederfietsen maar ook verbazend goedkope toerfietsen. De keuze uit verschillende modellen is bij Cumberland wat kleiner dan bij de bovenstaande merken, maar het is een goed fietsmerk als je een degelijke goedkope fiets zoekt.

5. Umit fietsen

Ook in Turkije maken ze fietsen. Goede fietsen zelfs, en nog eens heel goedkoop. Umit is een merk fietsen waarvan je absoluut het aanbod eens moet bekijken als je een goede goedkope fiets zoekt. 

Het aanbod aan Umot fietsen is breed. Umit maakt veel goedkope stadsfietsen, maar ook kinderfietsen, mountainbikes. trekking fietsen en zelfs vouwfietsen. Al deze Umit fietsen worden goedkoop aangeboden. Kijk hier onder voor de aanbiedingen van Unit fietsen bij de beste en goedkoopste winkels in Nederland.

Meer goede goedkope fiets merken

En zo zijn er nog meer goede goedkope fiets merken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar de goedkope fietsen van Union, Umit, Crown, Wheelerz, MBM en andere fabrikanten van goedkope fietsen. Hier onder vind je ze allemaal.


Zie ook

Foto: Popal fiets


Onderwerp:
Zoek je een goede goedkope fiets? Hier vind je de top 5 van beste fietsmerken voor een goedkope fiets. Kopers hebben goede ervaringen met de goedkope fietsen van deze goedkope fietsmerken voor een goedkope elektrische fiets, stadsfiets of andere goedkope fiets.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.