Beste fietstas

De top 10 van fietstassen in alle soorten. Plus de beste fietstas test en aanbiedingen tassen voor op de fiets.

beste fietstas goedkoop kopen

Fietstassen heb je in alle soorten en maten. Maar wat is een goede fietstas? We hebben hier de top tien van fietstassen en andere tips om de beste fietstas te vinden en goedkoop te kopen.

De top 10 van fietstassen

Dit zijn momenteel de meest populaire fietstassen. Deze fietstassen worden momenteel het meest verkocht.

Beste fietstas test

Of kijk hier onder voor de beste fietstassen uit de test. Je vindt hier meerdere beste fietstassen, want er zijn tassen voor op de fiets in vele soorten.

Je hebt de enkele fietstas en de dubbele fietstas. Maar bijvoorbeeld ook de shopper (een fietstas die je van de fiets afhaalt om als boodschappentas te gebruiken), de zadeltas en de frametas.

Ook de beste fietstas alternatieven kom je in dit fietstas test overzicht tegen, zoals de beste fietskrat en de beste fietsmand uit de test.


Fietstas aanbiedingen


En dan zijn er nog de goedkope aanbiedingen bij de beste fietstas winkels online. Alle soorten en alle merken fietstassen zijn online goedkoop te koop. Vaak met een interessante online korting. 

Bij de fietstas aanbiedingen vind je ze allemaal. Fietstassen van alle populaire merken. De fietstassen van Vaude en Orlieb zijn erg geliefd, maar er zijn meer goede merken fietstassen zoals Basil, New Looxs, FastRider en AGU.


Tips beste fietstas kiezen

Veel fietstassen in de top vijf zijn een dubbele fietstas voor achterop de bagagedrager (één links en één rechts). Een dubbele fietstas is handig als je boodschappen doet op de fiets. Niet alleen kun je meer boodschappen kwijt maar je kunt ook het gewicht verdelen.

Een enkele tas kan ook handig zijn mits je deze los kunt halen en als tas kunt gebruiken (het shopper model). Ook zijn er enkele fietstassen die als schooltas (of kantoortas) te gebruiken zijn. Deze fietstassen zijn vaak als schoudertas te dragen.

Let er bij de aanschaf van een fietstas op of deze waterdicht of op zijn minst spatwaterdicht is. Een echte waterdichte tas is niet alleen gemaakt van waterdicht materiaal maar heeft ook een waterdichte sluiting.


Kijk bij bovenstaande aanbevolen winkels voor alle fietstassen, hun prijzen en hun specificaties.


Onderwerp:
Alle informatie voor het kiezen van je beste fietstas en het goedkoop kopen van deze beste fietstas zijn hoer verzameld. Met naast de top 10 van meest gekochte fietstassen, ook de beste fietstassen uit de fietstas test (o.a. beste enkele fietstas, beste dubbele fietstas, stuurtas, en frametas), en aanbiedingen van al deze goede fietstassen bij de beste winkels om een goede fietstas goedkoop te kopen.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.