De beste vriezers (merken)

Redactie     augustus 20, 2020    


Een vrieskist of vrieskast (inbouw of vrijstaand) nodig? Hier kijken we naar de beste vriezers en de beste fabrikanten van vriezers. Onderstaande merken bieden vrieskisten en vrieskasten in alle formaten aan.


Kijk ook eens in de onderstaande overzichten:Liebherr vriezers

Liebherr is een echte specialist in koelen en vriezen. Deze fabrikant maakt alleen vriezers en koelkasten. Als specialist hebben ze een enorm grote kennis op dit gebied en ook aanbod aan Liebherr diepvriezers (en koelkasten) is enorm.

Liebherr geldt als de fabrikant van de beste vriezers. Niet alleen zijn de Liebherr vriezers heel praktisch en zeer goed van kwaliteit, ook zien ze er mooi en verzorgd uit. In hun grote aanbod aan vrijstaande vriezers vind je prachtige design uitvoeringen met een speciale afwerking en fraaie details. Liebherr vrieskisten en vrieskasten zijn geen goedkope vriezers, maar kijk vooral bij onderstaande aanbiedingen als je kwaliteit op prijs stelt.
Aanbiedingen van Liebherr vriezers


AEG vriezers

AEG biedt een ruime keuze uit vrijstaande vrieskasten, inbouw vriezers en vrieskisten. Een deel van de vriezers beschikt over een eigen NoFrost technologie van AEG die er voor zorgt dat je de diepvriezer nooit hoeft te ontdooien. AEG No Frost komt ook de kwaliteit van het ingevroren voedsel ten goede.

De AEG vrieskasten en vrieskisten zijn er in iedere gangbare maat. Van een kleine mini vriezer die onder een tafel of aanrechtblad past tot grote vrieskasten met zeven ruime lades of een vrieskist met een inhoud van meer dan 300 liter.
Aanbiedingen AEG vriezers

Bosch vriezers

Ook Bosch maakt prima vriezers, maar bij Bosch gaat het uitsluitend om vrieskasten (zowel inbouw als vrijstaand). Vrieskisten kom je bij Bosch niet tegen.

No Frost is aanwezig op vrijwel alle Bosch vriezers en Bosch diepvriezers scoren hoog op energie zuinigheid. Zoals we van Bosch gewend zijn is dit elektrische huishoudelijke apparatuur van hoge kwaliteit. Degelijk uitgevoerd en betrouwbaar. Een vaak aantrekkelijk geprijsd.
Aanbiedingen Bosch vriezers

Zanussi vriezers

Bij Zanussi kun je prima terecht als je een voordelige vrieskast of voordelige vrieskist zoekt. Zanussi maakt goede diepvriezers die tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden worden. Het gaat daarbij om vriezers in alle maten, meestal vrijstaand, maar Zanussi heeft ook een aantal goede inbouwvriezers, met 3 of 4 lades, maar ook hoge vrieskasten met 7 lades.

Bij de vrijstaande Zanussi vriezers is de keuze nog groter. Iedere maat, van 2 tot en met 7 lades is verkrijgbaar als Zanussi vriezer.
Aanbiedingen Zanussi vriezers

Inventum vriezers

Een ander goed merk voor goede goedkope vriezers is Inventum. Inventum biedt een ruime keuze uit voordelige diepvriezers en diepvrieskisten. Kijk hieronder voor al hun goede vriezers.
Aanbiedingen Inventum vriezers

Foto: Liebherr vriezer

Onderwerpen:
Beste vriezers, beste vrieskist, goede vrieskast, beste diepvriezers, vrieskisten, beste vriezer merken.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.