Stoomgenerator top 5

Bas van Rijswijk     februari 20, 2019    


Een stoomgenerator is een stoomstrijkijzer met een groot, apart waterreservoir. Een stoomgenerator geeft krachtigere stoomstoten en meer constant stoom dan een strijkijzer, daarom kun je er sneller meer strijken. Hier de top vijf van stoomgeneratoren.Actuele stoomgenerator top vijf

Onderstaande stoomgenerator top vijf is gebaseerd op de verkopen van stoomgeneratoren bij Bol.com. Bol is één van de beste winkels om een strijkijzer of stoomgenerator te kopen. Kijk bij deze winkels voor alle informatie over strijkijzers en stoomgeneratoren.

Je vind deze goedkoopste aanbieders van stoomgeneratoren en strijkijzers op Beste Strijkijzer Kopen. Daar vind je ook alle andere informatie voor bij het kiezen van de voor jou beste stoomgenerator of strijkijzer zoals tests, aanbiedingen en een keuzehulp met alle tips en informatie.


Voordelen stoomgenerator

Doordat de stoomgenerator een hoge stoomopbrengst heeft kun je er sneller mee strijken dan met een gewoon stoomstrijkijzer. Maar er zijn meer voordelen. Zo bevat het strijkijzer-gedeelte van de stoomstrijkijzer geen water waardoor deze veel lichter is dan een stoomstrijkijzer. Dat merk je best wel als je veel strijkwerk te doen hebt.

En door het grote waterreservoir hoef je een stoomgenerator veel minder vaak bij te vullen, hoeveel stoom je ook gebruikt tijdens het strijken. En moet je bijvullen, dan gaat dat makkelijker. Je kunt het reservoir eenvoudig onder de kraan houden en je hoeft voor bijvullen niet te wachten tot het strijkijzer is afgekoeld.Nadelen stoomgenerator

Het nadeel van de stoomgenerator is het grote waterreservoir wat je natuurlijk wel kwijt moet. Je hebt dus een geschikte strijkplank nodig. Ook is de aanschafprijs van een stoomgenerator hoger dan die van een gewoon strijkijzer.

Stoomopbrengst

Het grote voordeel van de stoomgenerator is dus de hoge stoomopbrengst, maar deze verschilt sterk per stoomgenerator.  De stoomproductie wordt aangeven in grammen stoom die per minuut worden afgegeven. De druk waarmee dat gebeurd wordt in bar aangegeven. Een goede stoomgenerator heeft een kracht van meer dan  bar.

Kijk bij bovenstaande beste winkels voor de productvinder waarmee je de voor jou meest geschikte stoomgenerator of ander strijkijzer kunt vinden.


Foto's: Philips stoomgenerator

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.