Droogmolens

Redactie     juni 20, 2019    


Waarom in de zomer een wasdroger gebruiken? Bij droog weer hang je de was buiten op een droogmolen, en in een mum van tijd hem je droge, zachte en heerlijk fris ruikend wasgoed. En dat zonder energiekosten. De was drogen met een droogmolen heeft alleen voordelen. Hier de top vijf van droogmolens.

Hieronder vind je de vijf droogmolens die op dit moment in Nederland het meest verkocht worden. Zit jou gewenste droogmolen daar niet tussen? In het overzicht met aanbiedingen van droogmolens vind je er meer dan 60! Kijk daar voor alle prijzen, specificaties en reviews.

Top 5 droogmolensHieronder geven we informatie over al deze droogmolens en geven we tips om de voor jou beste droogmolen te vinden.

Drooglengte droogmolen

Belangrijk bij de droogmolen is de drooglengte. Dit zijn de effectieve meters om de was op te hangen. Voor een gezin wordt minimaal 60 meter als drooglengte aanbevolen. Hou daar rekening mee, want er zijn ook droogmolens met een drooglengte van minder dan 40 meter, en daar droog je geen volledige gezinswas mee.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van droogmolens kun je aangeven hoeveel drooglengte je minimaal wilt hebben. Dat scheelt veel zoeken naar de beste droogmolen.

Grondanker

De meeste droogmolens worden geleverd met een grondanker. Dit is een houder die je eenmalig in de grond slaat. Daar kun je dan voortaan de droogmolen in steken als je de was wilt drogen.

Een andere optie die je bij je selectie van beste droogmolen kunt selecteren zijn in hoogte verstelbaarheid. Dat betekent dat je de hoogte kunt aanpassen aan je drooggoed. Bij lakens zal je de droogmolen wat hoger moeten stellen dan bij handdoeken, T-shirts en andere kleding. Bij een in hoogte verstelbare droogmolen kun je de droogmolen naar je ideale werkhoogte aanpassen.

Kijk in het bovengenoemde overzicht voor alle goede droogmolens, hun specificaties en hun prijzen.

Zie ook: Meer tips witgoed en huishouden

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.