Dit zijn populaire vaatwassers

Bas van Rijswijk     januari 01, 2018    

De vaat, dat is niemand zijn hobby. Daarom is een vaatwasser één van de meest populaire apparaten in de keuken.


Wij kijk hier naar vijf van de meest verkochte vaatwassers in Nederland. Het gaat daarbij om vrijstaande vaatwasmachines en niet om inbouwmodellen.


Tip: Kijk voor de goedkoopste aanbieders op Beste Vaatwasser Kopen. Je vindt daar ook de Vaatwasser Top 10 en een Vaawasser Keuzehulp.

1. Etna EVW7862

Ben je op zoek maar een goedkope vaatwasser, en heb je niet al te veel capaciteit nodig? Dan is deze vrijstaande vaatwasmachine van Etna wat voor je. Online kostte deze goedkope vaatwasser op het moment van schrijven nog geen 200 euro! De Etna EVW7862 vaatwasser is wel wat klein (ruimte voor 6 couverts).

2. Bosch SMS50D52EU

Voor een gezin is de Bosch SMS50D52EU een betere keuze. Deze biedt namelijk veel meer ruimte (12 couverts). Bovendien is deze Bosch vaatwasser erg zuinig (energielabel A++), stil en beschikt hij over een VarioSpeed functie waarbij je in de helft van de tijd de vaat kunt laten doen. Bovendien is het een flexibele vaatwasser, als je even minder vaat hebt, wordt automatisch het waterverbruik en energieverbruik aangepast. De bovenkorf kan worden verstelt, om ruimte te maken voor groot of juist voor klein servies.

3. AEG Favorit 45002W0

Is de bovenstaande Bosch vaatwasser je te duur? Maar heb je wel de ruimte nodig. Kies dan voor deze voordelige AEG Favorit vaatwasser. Deze beschikt over een uitgestelde start (handig als je 's nachts goedkope energie hebt), een flexibele inrichting, meerdere wasprogramma's en een waterbesparende functie. En dat allemaal tegen een lage aanschafprijs.

4. Whirlpool ADP 750 WH

Een tussenmaatje, goed voor 9 couverts. Met 7 wasprogramma's, een uit te stellen start, en een geïntegreerde waterontharder. Door zijn compacte afmetingen (slechts 45 cm breed!), past deze vaatwasser zelfs in de kleinste hoekjes.

5. Siemens SN24D204EU

Een geschikte vaatwasser voor zowel grote als kleine vaatjes. Dankzij de halve beladingsfunctie kun je ook met een halve vaatwasser vol energiezuinig en waterzuinig wassen. De startuitstel maakt deze vaatwasmachine nog zuiniger. De fluisterstille iQ Drive-motor maakt deze Siemens vaatwasser extra geschikt voor een open keuken.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Vaatwasser Kopen voor alle informatie en prijzen van deze en andere goede vaatwassers.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.