5 spannende ervaringen om te doen

Bas van Rijswijk     februari 22, 2019    

Spannende ervaringen kun je online reserveren. Hier 5 ideeën voor zo'n spannende ervaring.

Via internet kun je je inschrijven voor fantastische spannende ervaringen. Zelf vliegen, een parachutesprong maken, racen over het strand, flyboarden, alles is mogelijk!

Helikopter vliegen ervaringen

Wij kijken hier naar de top vijf van spannende ervaringen die je zo op kunt doen. Geweldige belevenissen die je nooit meer vergeet.


Alle genoemde ervaringen zijn te reserveren via de website Belevenissen. Kijk daar voor alle informatie en de prijzen van deze spannende ervaringen.

1. Autogyro vliegen

Een autogyro is een hybride van een auto met een helicopter (zie foto bovenaan). Vliegen in dit kleine voertuig is heel speciaal. Deze belevenis vindt plaats in Lelystad. Je vliegt met een ervaren instructeur die het opstijgen en landen voor zijn rekening neemt, maar eenmaal in de lucht mag jij sturen! Een heel spannende ervaring.4

2. Paragliden

Parachutespringen is een spannende ervaring. Maar het nadeel is dat het zo kort duurt. Met paragliding blijf je veel langer in de lucht. Je kunt genieten van een heerlijke stilte en prachtige uitzichten terwijl je hoog in de lucht hangt.

Paragliden ervaringen

Bij deze belevenis ga je samen met een ervaren instructeur de lucht in. Je maakt dus een paragliding duotocht.

3. Flyboarden

Flyboarden ziet er moeilijk uit. Maar iedereen kan het. De meeste mensen hebben binnen enkele minuten de basistechniek al onder de knie. Je staat bij flyboarden op schoenen met kleine motoren. Deze spuiten met grote kracht water naar beneden waardoor je opstijgt. Door de waterkracht te regelen kun je springen, tot wel 12 meter hoog! Als je het flyboarden een beetje onder de knie hebt kun je zelfs salto's maken.

Flyboarden ervaringen

4. Blokarting

De naam zegt het al. Je zit op een kart maar deze heeft geen motor. Je wordt door de wind voortgeblazen. En dat gaat heel hard als er voldoende wind staat! Het bochtenwerk is bij blokarting enorm spectaculair. Een geweldige spannende ervaring. Deze belevenis vindt plaats op het strand bij Wijk aan Zee (bij eb).

Blokarting ervaringen

5. Zelf vliegen in een motorvliegtuigje

Wil je zelf wel eens een echt vliegtuig besturen. Dat kan op vliegveld Teuge. Een spannende ervaring want eenmaal in de lucht mag je de stuurknuppel overnemen. Het vliegtuig is dan een kwartiertje van jou. Het is een licht wendbaar vliegtuigje wat de ervaring nog intenser maakt.

Meer spannende ervaringen:

 • Een sledehond tocht (in Limburg)
 • Parachutespringen
 • Kanoën door de Utrechtse grachten
 • Flyboarden
 • Skyten
 • Een helikopter vlucht maken
 • Wadlopen
 • Steppen op een kickbike
 • Raften
 • Ballonvaren
 • Skydiven
 • Rijden op een trikke (een elektrische driewieler)
 • Rijden op een Segway
Al deze spannende ervaringen zijn te boeken via de bovenaan genoemde website Belevenissen.


Onderwerp:
Hou je van aktie? Kijk dan eens op de website Belevenissen voor bovengenoemde (en veel meer) spannende ervaringen.Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.