Onderbouw afzuigkappen (top 10)

Bas van Rijswijk     augustus 01, 2020    


Er zijn verschillende soorten afzuigkappen. Daarvan is de onderbouw afzuigkap één van de meest verkochte afzuigkappen. Deze afzuigkap kan namelijk bevestigd worden aan de onderkant van een keukenkastje. Deze afzuigkap wordt dus geïnstalleerd in keukens waar er zich boven de kookplaat een bovenkastje bevindt. Hier vind je de top vijf van onderbouw afzuigkappen.Afzuigkap top tienDeze top vijf is gebaseerd op de verkoopcijfers van de Bol.com en aangesloten winkels/ Kijk bij de beste beste winkels om een afzuigkap te kopen. voor meer goedkope online aanbieders van goede afzuigkappen. 

Wat is voor jou de beste afzuigkap?

Alle informatie over bovenstaande afzuigkappen, en alle andere afzuigkappen kun je vinden in de Afzuigkap Keuzehulp die je kunt vinden in het bovengenoemde overzicht met beste winkels.

In enkele stappen wordt je via deze keuzehulp naar de voor jou beste afzuigkap gebracht. Tevens krijg je alle informatie, gebruikerservaringen en voordelen en nadelen van iedere afzuigkap.


Verschillende soorten afzuigkappen

In de bovenstaande afzuigkap keuzehulp vind je niet alleen de onderbouw afzuigkappen, maar ook andere afzuigkap modellen. Er zijn er namelijk nogal wat. Een overzicht:

  • Wandschouw afzuigkap: De wandschouw afzuigkap wordt niet aan een bovenkastje of aan het plafond bevestigd maar aan de muur. Ze hebben meestal de vorm van een platte afzuigkap met daarboven een soort schoorsteen (om te zien). Ze lijken aan het plafond vast te zitten maar zijn in werkelijkheid aan de muur bevestigd. De wandschouw afzuigkap komt tegenwoordig het meest voor, maar je kunt geen keukenkast meer boven je kookplaat kwijt.
  • Onderbouw afzuigkap: De afzuigkap waar we het hierboven over hebben. Deze afzuigkap voor bevestiging aan een bovenkastje komt ma de wandschouw afzuigkap het meest voor.
  • Vlakscherm afzuigkap: Een alternatief voor de onderbouw afzuigkap. Ook deze afzuigkap wordt onder een bovenkastje bevestigd maar dit gebeurt op een onzichtbare manier. Als je de afzuigkap gaat gebruiken moet je deze eerst uittrekken.
  • Inbouw afzuigkap: De inbouw afzuigkap gaat nog een stukje verder. Deze afzuigkap wordt helemaal in de bovenkast opgenomen. De motor bevindt zich ook in het keukenkastje. Deze afzuigkap zie je niet of nauwelijks, maar vraagt veel ruimte in de keukenkast boven de kookplaat.
  • Geïntegreerde afzuigkap: Niet te verwarren met de inbouw afzuigkap. De geïntegreerde afzuigkap hangt tussen twee bovenkasten en wordt voorzien van een paneel zodat hij één wordt met de keuken.
  • Plafond afzuigkap: Deze afzuigkap wordt niet in een keukenkast maar in het plafond ingebouwd. Een dure oplossing, die vaak bij een kookeiland wordt gebruikt.
  • Kookeiland afzuigkap: Een minder dure oplossing voor kookeilanden is een afzuigkap die niet in maar onder het plafond wordt gebruikt. De meest gebruikte afzuigkap bij een kookeiland.
Gebruik de bovenstaande Afzuigkap Keuzehulp om de voor jou beste en goedkoopste afzuigkap te vinden.

Foto: Pelgrim afzuigkap
Tekst: BvR

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.