Was-droogcombinatie top 10

Bas van Rijswijk     januari 13, 2018    Een wasmachine en een wasdroger nemen samen veel ruimte in, ook al plaats je beide aparaten op elkaar. Gelukkig kun je ook met één machine volstaan, een was-droogcombinatie. Deze doet in één keer al het werk, je hoeft de natte was dus ook niet over te hevelen. Hier de was-droogcombinatie top vijf.

Deze top vijf (nee top 10 zelfs!)  is gebaseerd op de verkoopcijfers van Bol.com. Dit is één van de grootste aanbieders van wasmachines, wasdrogers en was-droogcombinaties is Nederland.Kijk op Beste Wasmachine Kopen voor nog veel meer goede wasdroog machines en andere wasmachines, de algemene Wasmachine Top 10 en een Wasmachine Keuzehulp.

Was-droogcombinatie Top vijf tien

We hebben hier de top tien van van was-droogcombinaties van dit moment voor je.

Was-droogcombinatie of losse wasmachine en wasdroger?

Is een wasdroogcombinatie iets voor jou? Of is een losse wasmachine en wasdroger interessanter? En welke wasmachine / wasdroger / was-droogcombinatie  is voor jou het meest geschikt? Dat kun je hieronder allemaal uitvinden met de keuzehulp.

Keuzehulp wasmachines, wasdrogers en was-droogcombinaties

Weet je nog niet welke wasmachine, wasdroger of was en droogcombinatie voor jou de beste is? Kijk dan op het bovengenoemde Beste Wasmachine Kopen voor een keuzehulp met alle informatie. Via wat gerichte vragen krijg je een overzicht van de wasmachine en wasdroogcombinaties die het best voor jou geschikt zijn, Tevens vind je daar testen, reviews en gebruikerservaringen van alle wasmachines en wasdroog combinaties.

Geld en ruimte besparen met een was-droogcombinatie

De prijzen van een was-droogcombinatie lopen uiteen van zo'n 380 euro (Indesit IWDC 6145) tot zo'n 1000 euro (Siemens WD15H543NL IQ800 Isensoric). Een was-droogcombinatie is iets duurder dan een vergelijkbare gewone wasmachine maar een stuk goedkoper dan een losse wasmachine en een losse wasdroger. Dat is belangrijk, maar de meeste mensen kopen vooral een was-droogcombinatie om ruimte te besparen.

De maximale hoeveelheid te drogen was

Let bij de aanschaf van een was-droogcombinatie goed op de hoeveelheid was die je er mee kunt drogen. Dit is namelijk minder dan de hoeveelheid te wassen was (meestal 50 tot 75%). Dat betekent dat je de wasmachine niet volledig kunt vullen of er was moet uithalen voor de wasdroogmachine gaat drogen.

Water via de afvoer

Een voordeel van een was-droogcombinatie is dat deze om te kunnen wassen al op de waterafvoer is aangesloten. Dat betekent geen gedoe met te legen condensbakken en geen aparte afvoer naar buiten. De droger gebruikt gewoon de afvoer van de wasmachine, het is immers één apparaat.

Andere voordelen en nadelen van een was-droogcombinatie

De trommel van een was-droogcombinatie is wat kleiner. Daarom komt de was er minder gekreukt uit.

Wassen en drogen doet een was-droogcombinatie (bijna) net zo goed als twee losse apparaten. Het drogen van de was neemt meestal wel wat meer tijd in beslag, maar daartegenover staat dat je de was 's nachts goed kunt laten draaien omdat je deze niet hoeft over te hevelen.

Foto: Samsung

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.