Beste strijkijzer: Beste stoomstrijkijzer test

Redactie     januari 01, 2018    

De beste strijkijzers (stoomstrijkijzer) uit de Consumentenbond strijkijzer test.

Beste strijkijzer test: Philips stoomstrijkijzer

Wat is het beste stoomstrijkijzer? De Consumentenbond heeft de belangrijkste stoomstrijkijzers getest. Hier de top 5 van beste stoomstrijkijzers uit deze Consumentenbond test van strijkijzers.


De (veel duurdere) stoomgeneratoren, strijkijzers met een losstaand waterreservoir, zijn in deze top 5 niet meegenomen. Kijk voor de beste stoomgenerator uit de stoomgenerator test bij de onderstaand vermelde recente strijkijzer test.

Top 5 beste strijkijzer

Test Consumentenbond, mei 2016. Kijk op TestResults.nl voor meer recentere strijkijzer tests

1. Philips Azur Performer Plus
2. Tefal Ultimate Anti-Calc
3. Tefal Easygliss FV3910 (Beste Koop)
4. Tefal Easygliss FV3930
5. Philips Azur Performer

Al deze door de Consumentenbond geteste stoomstrijkijzers zijn te koop bij de aanbevolen winkels. Kijk daar voor de laagste actuele winkelprijzen van deze strijkijzers en een Strijkijzer Keuzehulp waarmee je zelf je persoonlijk beste strijkijzer kunt vinden.

Hieronder meer informatie over de beste drie stoomstrijkijzers uit de strijkijzer test van de Consumentenbond.

1. Philips GC4511/40 Azur Performer Plus

De Philips Azur Performer Plus krijgt een 8,2 als cijfer en is daarmee het beste stoomstrijkijzer uit de test. De Azur Performer Plus strijkt en stoomt goed, ondermeer door de stoomstootknop. Dit beste strijkijzer is heel makkelijk in het gebruik, heeft een prettig snoer, een slim gevormde krasbestendige zool, een reinigingsknop en een opvangreservoir voor kalkdeeltjes.

Het Philips Azur Performer Plus strijkijzer blijft lang goed op temperatuur. Het beste stoomstrijkijzer is verkrijgbaar in de kleuren blauw en rood.

Beste stoomstrijkijzer test: Philips strijkijzer

2. Tefal FV9640 Ultimate Anti-Calc

Een wat duurder Tefal stoomstrijkijzer dat met een 7,9 ook hoog scoort. Scoort onder gemiddeld op strijkresultaat (wat toch heel belangrijk is voor een strijkijzer), maar het op één na beste strijkijzer uit de strijkijzer test compenseert dit o.a. door tienen voor levensduur, de duurtest en de stoomproductie.

Beste stoomstrijkijzer test: Tefal strijkijzer

3. Tefal FV3010 Easygliss (Beste Koop)

De Beste Koop volgens de Consumentenbond is de Tefal Easygliss FV3910. Dit heel goedkope stoomstrijkijzer (circa 35 euro) scoort een 7,7. De Tefal FV3010 Easygliss levert behoorlijk wat stoom en vangt kalk in een staafje op. Op onderhoudsgemak scoort dit goedkope stoomstrijkijzer wat minder.

Kijk voor meer informatie en actuele prijzen van deze beste stoomstrijkijzers uit de test van de Consumentenbond bij de bovengenoemde aanbevolen winkels.


Zie ook:

Foto bovenaan: Philips stoomstrijkijzer

Onderwerpen:
De beste stoomstrijkijzers uit de Consumentenbond strijkijzer test. Met het beste stoomstrijkijzer (Philips stoomstrijkijzer) en de beste koop (Tefal stoomstrijkijzer) uit de Consumentenbond strijkijzer test

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.