Best verkochte wasdrogers

Bas van Rijswijk     januari 01, 2018    

Een goede wasdroger, de meeste mensen kunnen niet meer zonder. Met een goede wasdroger heb je in korte tijd je was droog. Geen gedoe met was ophangen of kleding die nog vochtig uit de machine komt.


Maar wat zijn goede wasdrogers? Wij kijken hier naar de vijf best verkochte wasdrogers van dit moment.


Deze cijfers zijn afkomstig van Beste Wasmachine Kopen. Daar kun je alle informatie vinden over deze en andere goede wasdrogers zoals een Wasdroger Keuzehulp, de Wasdroger Top 10 en de goedkoopste aanbieders van wasdrogers.

1. AEG Lavatherm T75480 IH1

De best verkochte wasdroger is de AEG Lavatherm. Dit is een warmtepompdroger wat inhoudt dat deze droger superzuinig is (A+). Die zuinigheid wordt nog versterkt door de Sensidry technologie die ook bij een lage temperatuur zorgt voor een uitstekend droogresultaat.

Dankzij de Woolmark Gold classificatie is deze wasdroger ook veilig voor heel kwetsbare kleding. Het vulgewicht is 8 kilo, laden gaat makkelijk via een grote deur en en functies als startuitstel, Silent System, OptiSense (nooit langer drogen dan nodig) en Anti-kreuk Plus zijn aanwezig op de AEG Lavatherm T75480 IH1.

2. Beko DPU7380 X

Beko staat bekend om zijn voordelige wasdrogers en wasmachines. De Beko DPU 7380 X is ook nog eens een heel goede wasdroger. Heel zuinig (label A++), ruim (vulgewicht 7 kilo) en veelzijdig (16 droogprogramma's). Met anti-kreuk fase en startuitstel een uitstekende voordelige warmtepompdroger die alles biedt dat je zoekt.

3. Beko DPU7360

Beko staat met 2 drogers in de top 3 van meest populaire wasdrogers. Deze Beko DPU7360 lijkt sterk op de bovenstaande wasdroger maar is iets minder zuinig (energielabel A+), maar ook een stuk goedkoper.

4. Siemens WT44W371 iQ500 iSensoric

Na drie warmtepompdrogers is deze Siemens de eerste condensdroger. Ook deze condensdroger haalt echter een A+ energielabel. Het is een mooie wasdroger om te zien met een capaciteit van 7 kilo, een anti-kreukfase, een softdry droogrommel die heel lief is voor je was, een zelfreinigende condensor en het DuoTronic systeem wat continue de vochtigheid en de temparatuur controleert voor optimale droging en een zo laag mogelijk energieverbruik. Het antiVibration design maakt van de Siemens WT44W371 iQ500 iSensoric een heel stille wasdroger.

5. Samsung DV70F5E2HGW

De beste Samsung in de lijst is een heel zuinige (A++) warmtepompdroger met een Diamond Drum trommel. Deze wasdroger heeft een capaciteit van 7 kilo, startuitstel en een verwisselbare deurrichting. Bij storingen treedt Smart Check in werking die zelf fouten kan detecteren en vaak zelf kan oplossen. Smart Check kun je als app voor Android of iOS downloaden zodat je foutmeldingen naar je telefoon of tablet kunt sturen.

Kijk op bovenaan genoemde website voor alle informatie en de prijzen van deze en andere goede wasdrogers.

Foto: Miele

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.