Sport

Hier vind je de top vijf lijsten in de categorie sporten, sportartikelen en sportkleding. Het betreft de ranglijsten van diverse sporten en sport in het algemeen.

Sportbenodigdheden kopen

Laten we beginnen met de beste winkels waar je al je sportbenodigdheden kunt kopen. Sportkleding, sportschoenen, sportaccessoires en alles dat er nog meer voor sport en training nodig is. Hieronder vind je de top vijf online sportwinkels.
De beste online sportwinkels

Voetbal

Één van de meest populaire sporten in Nederland is voetbal. Hieronder vind je de top vijf lijsten op het gebied van deze sport, en dan vooral met betrekking tot de beste voetbalschoenen. Je vindt er niet alleen de 5 beste voetbalschoenen, maar ook de top 5 van zaken waarop te letten als je nieuwe (zaal)voetbalschoenen koopt.
Top 5 voetbalschoenen kinderen
De beste zaalvoetbalschoenen (merken)

Hardlopen

Hardlopen is de meest populaire individuele sport. Veel heb je voor hardlopen niet nodig, maar goede hardloopschoenen die geschikt zijn voor het terrein waarop je loopt zijn wel aan te raden. Hieronder vind je de merken die de beste hardloopschoenen maken.
De beste hardloopschoenen (merken)
Beste hardloopschoenen

Fitness

Fitness kan in de sportschool, maar ook gewoon thuis. Hier vind je de top tien van hometrainers en test en aanbiedingen van hometrainers en van andere fitnessapparaten voor thuis.
Hometrainers en andere fitnessapparaten

Actioncams

De actioncam is een videocamera waarmee je je sportieve prestaties op film kunt vastleggen. Film bijvoorbeeld de route die je loopt, fietst of skiet. Natuurlijk kun je de actioncam ook voor het filmen van andere activiteiten gebruiken zoals een autorit. Hier de top 5 van actioncams en de 5 belangrijkste zaken om op te letten als je een actioncam zoekt.
Actioncam top 5

Sporthorloges

Met een goed sporthorloge kun je je sportieve prestaties meten en vastleggen. De mogelijkheden van een goed sporthorloge gaan heel ver. Hier de top vijf van sporthorloges.
Sporthorloges top 5

Fietsbrillen en sportbrillen

Met name voor fietsen is een speciale sportbril aan te raden. Deze houden je ogen schoon van insecten en stof en zijn bovendien aerodynamisch en comfortabel tijdens het sporten. Ook voor andere sporten zijn er soortgelijke sportbrillen. Hier de top vijf.
Fietsbrillen en andere sportbrillen


Wintersport

Wintersport is een sport die vraagt om veel specifieke sportbenodigdheden, of je nu gaat skiën, snowboarden of langlaufen. Hieronder de toplijsten op het gebied van wintersportkleding, skibrillen, skihelmen, maar ook van blessures die het meest tijdens de wintersport worden opgelopen.
De beste skikleding en de beste winkels om het goedkoop te kopen
Top 5 wintersportblessures
Skibril top 5
Skihelm top 5

Skates

Schaatsen kan in winter op het ijs, maar met skeelers of inline skates kun je het hele jaar op de weg skaten. Kijk hier onder voor de beste skates.
Top 10 skeelers en inline skates

Sporttassen

Voor veel sporten moet je veel spullen meenemen zoals sportkleding, als je je ter plekke omkleedt, of sportaccessoires als sticks, rackets en drinkflessen. Hier de top 5 van sporttassen.
Sporttas top 5

Zie ook

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.