Fietsbril en andere sportbril top 5

Bas van Rijswijk     februari 18, 2019    


Een sportbril is heel plezierig tijdens het sporten. Veel plezieriger dan een gewone bril of zonnebril. Hier de top vijf van sportbrillen en informatie over de sportbrillen bij verschillende sporten.

Sportbril top vijf


Deze top vijf is gebaseerd op de verkopen van de Sportbril Store van Bol.com, één van de beste winkels voor een sportbril. Bij deze winkels kun je iedere goede sportbril tegen de laagste prijs kopen.

Maar welke sportbril het best is hangt sterk van de sport af. Hieronder informatie over sporten en brillen.


Fietsbril

De fietsbril is de meest bekende en meest verkochte sportbril. Een fietsbril kun je ook gebruiken voor andere snelheidssporten zoals hardlopen. Omdat een fietsbril niet alleen de ogen tegen zonlicht moet beschermen, maar ook tegen stof, wind en vliegjes, is deze bril rondom goed gesloten. Onderaan een goede fietsbril zit geen montuur zodat je goed de weg kunt zien,


Hardloopbril

Een hardloopbril heeft veel overeenkomsten met een fietsbril. Je kunt deze brillen dus voor beide sporten gebruiken. Ook een hardloopbril moet goed afsluiten en het is belangrijk dat zo'n bril schitteringen en reflecties kan wegfilteren. Natuurlijk moet hij goed blijven zitten en niet "hupsen" onder het lopen.

Golfbril

Een golfbril is een sportbril die niet zo solide hoeft te zijn. Wel moet je een heel scherp zicht hebben. Een speciale golfbril is aan te raden bij het golfen want deze verbetert het zicht op de baan.

Watersport

Ook voor watersport zijn er speciale brillen, en dan hebben we het niet over duikbrillen, maar over speciale zonnebrillen voor de watersporter. Deze hebben gepolariseerde glazen die de schittering van het zonlicht op het water wegnemen.

Wintersportbril

Ook voor de wintersport zijn er, naast de skibrillen, ook speciale zonnebrillen. Deze sportbrillen neen de reflectie van de zon op het water weg. Er zijn speciale wintersportbrillen met speciale glazen die dat op een optimale manier doen.

Kijk bij de bovengenoemde beste winkels voor een sportbril om goedkoop een mooie sportbril voor jouw favoriete sportbril.

Zie ook: Meer sportbenodigdheden

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.