Skihelm top 5

Bas van Rijswijk     december 05, 2018    


Het dragen van een goede skihelm is heel belangrijk tijdens het skiën of snowboarden. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Met een goede skihelm kan je ernstig letsel voorkomen. Daarom hier de top vijf van skihelmen.


Actuele skihelm top 5Dit betreft de top vijf van meest verkochte skihelmen via Bol.com. Bol is één van de beste winkels om een skihelm te kopen. Kijk bij die winkels voor alle goede skihelmen tegen de laagste prijs.

Verstelbare skihelm
Bij een verstelbare skihelm kun je de achterkant aandraaien waardoor je de helm perfect passend kunt maken.  Er zijn vier manieren van instellen. Via een draaiwiel, via een 360 graden draaiwiel, via een elastische band en via een vulling.

Skihelm met ventilatie
Ventilatie is belangrijk bij een skihelm. Veel skihelmen beschikken over een regelbare ventilatie. Je kunt de ventilatie regelen met één of meer schuifjes. Krijg je het warm dan zet je de ventilatie verder open. Is er neerslag, dan kun je deze sluiten.

Skihelm met vizier
Bij een skihelm met een vizier hoef je geen skibril te dragen omdat het vizier je ogen beschermd. Daarom is een skihelm met vizier zeer geschikt voor brildragers. Maar ook veel mensen zonder bril vinden zo'n skihelm aangenaam.

Skihelm met audio
Sommige skihelmen beschikken over speakers zodat je onder het skiën naar muziek kunt luisteren. Dat kan natuurlijk heel plezierig zijn, maar het komt de veiligheid niet ten goede.

Helmplicht voor kinderen
In sommige wintersportgebieden geldt een helmplicht voor kinderen. Maar ook als een skihelm niet verplicht is, is het verstandig een helm op te zetten om hersenletsel te voorkomen. Voor kinderen, maar ook voor volwassen mannen en vrouwen.

Zie ook: Meer sportartikelen

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.