Beste skikleding (beste merken, goedkoopste winkels)

Als je skikleding koopt, wat zijn dan de merken die je het best kunt aanschaffen? Er zijn enkele merken die er echt uitspringen. Wij kijken hier naar de top zes van beste skikleding merken.

Icepeak wintersport kleding

Al deze merken maken mooie skikleding die je lichaam onder alle omstandigheden warm en droog houden.


Klik op de merknaam voor meer informatie en verkooppunten van deze skikleding.

1. Icepeak skikleding
Het Finse Icepeak is één van de allergrootste fabrikanten van skikleding en snowboardkleding ter wereld. In Finland weten ze alles over sneeuw en kou en dat merk je aan de Icepeak skikleding die tegen de zwaarste omstandigheden bestand is. 

Icepeak maakt alle soorten skikleding en accessoires als skibrillen, handschoenen en mutsen voor mannen, vrouwen en kinderen.

2. Tenson skikleding
Tenson is een producent van skikleding en outdoor-kleding uit Zweden. Tenson is vooral bekend om zijn ski-jacks. Dit zijn jassen die ook populair zijn als sportieve winterjas. 

Maar Tenson maakt ook veel andere skikleding en accessoires zoals mutsen, skibroeken en skihelmen.

Tenson maakt het allemaal. Het is één van de grootste producenten van wintersportkleding ter wereld.

3. Dare 2B skikleding
Het Britse Dare 2B maakt alle soorten skikleding en snowboardkleding, en alles is van hoge kwaliteit. Daarnaast ziet alle Dare 2Be kleding er ook nog eens prachtig uit. 


Dare 2B skikleding en snowboard kleding wintersport


Dare2B skikleding is hip en vaak kleurig om te zien. En ook de kwaliteit van deze wintersportkleding uit Engeland is erg goed. Dare2B maakt wintersportkleding voor mannen, vrouwen en kinderen.

Wie flitsende skikleding van hoge kwaliteit zoekt moet vooral eens kijken naar de collectie Dare 2B skikleding.

4. Brunotti skikleding
Mooie skikleding van hoge kwaliteit komt ook uit Nederland. Brunotti is een Nederlands kledingmerk dat wereldberoemd is om zijn skikleding, badkleding en surfkleding. 

Brunotti skikleding wintersport

Brunotti skikleding wintersport

Brunotti skikleding is bijzonder mooi om te zien en van uitstekende kwaliteit. Brunotti maakt ski-jassen, ski-broeken, sweaters, fleeces, longsleeves en andere kleding, maar ook zonnebrillen, tassen, schoenen, mutsen, sjaals, rugzakken, handschoenen, ski-helmen en andere accessoires.

5. Ziener skikleding
Het Duitse Ziener is de grootste fabrikant van ski-handschoenen ter wereld, maar ook andere skikleding en wintersportkleding wordt door Ziener gemaakt. 

Ziener skikleding is mooi, modern en trendy om te zien. En het is ook nog eens skikleding van bijzonder hoge kwaliteit.

6. Salomon wintersportkleding
Het Franse Salomon is ook zo'n grote producent van skikleding en andere wintersportkleding. Naast wintersportkleding maakt Salomon nog veel meer outdoor kleding en sportkleding. Van huis uit is het echter vooral gericht op wintersport en andere bergsporten. Salomon is in 1947 in de Franse Alpen opgericht als fabrikant van kleding en accessoires voor bergsporters. Het is een uitstekende fabrikant voor je wintersportkleding.

De beste winkels voor alle wintersport kleding

Online zijn er enkele grote sportzaken te vinden die skikleding en andere wintersportkleding met hoge korting verkopen. In de meeste gevallen zijn dat online sportwinkels en winkels in outdoor-benodigdheden. De Wintersport Blog heeft een lijst samengesteld met de beste winkels met skikleding. Deze lijst wordt continue aangevuld met nieuwe acties en winkels.

Voorkom een miskoop

Zoals ook bij gewone kleding heb je bij skikleding topmerken en goedkope merken. Hou er wel rekening mee dat skikleding geen gewone kleding is, maar dat er veel eisen aan gesteld worden. Skikleding gebruik je in koude omstandigheden terwijl je actief bezig bent. Goede bescherming tegen koude en wind, maar ook een goede ademing en een goede afvoer van vocht is daarom bij wintersportkleding van groot belang.

Koop daarom altijd skikleding van goede kwaliteit. Skikleding en andere wintersportkleding van goede merken wordt vaak met korting verkocht (zie bovengenoemd overzicht) en is dan heel goed te betalen. Vaak is deze merkkleding voor de wintersport dan niet eens veel duurder dan de kwalitatief veel minder goede skikleding van goedkope merken.

Zie ook: Meer sportbenodigdheden
Foto bioenaan: Icepeak skikleding


Onderwerp:
De top 5 van skikleding merken. Met informatie en aanbiedingen van skikleding van Ziener, Brunotti. Dare 2B, Tenson, Salomon en Icepeak. Ook kijken we naar de beste winkels om deze beste skikleding, en andere goede wintersportkleding, goedkoop te kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.