Sporthorloges. Dit is de top 10!

Bas van Rijswijk     september 03, 2020    


Op een horloge kun je zien hoe laat het is, maar er zijn ook horloges waarop je je sportieve prestaties en lichamelijke conditie kunt aflezen. Deze horloges, die je tevens bij je trainingsprogramma's helpen, worden sporthorloge genoemd. Hier de actuele top tien van sporthorloges.

Wij kijken hier uitsluitend naar sporthorloges. Deze horloges kun je ook als gewoon horloge gebruiken. Daarnaast heb je ook activity trackers die vooral je sportieve prestaties meten, maar minder als horloge dienen en smart watches (slimme horloges) die juist meer functies hebben, maar daardoor ook duurder zijn.

De grenzen tussen een sporthorloge, activity tracker en smart watch zijn niet altijd even scherp. Vaak lopen de mogelijkheden in elkaar over.

Een sporthorloge heeft als doel je sportieve prestaties en gezondheid te helpen verbeteren. De beschikken daarvoor over diverse sensoren zoals een hartslagmeter, een stappenteller, een snelheidsmeter, een afstandsmeter en veel meer. Zo kunnen ze je ook vertellen hoeveel calorie├źn je verbrandt en soms ook hoeveel traptreden je aflegt en hoe lang je slaapt.

Sporthorloge top tien

Hieronder de top tien van sporthorloges. Je kunt verder doorbladeren voor nog veel meer goede sporthorloges.


Beste Sporthorloge kopen

Kijk op Beste Sporthorloge Kopen voor meer goede sporthorloges, de goedkoopste en beste winkels en een Sporthorloge Keuzehulp met tests, reviews en gebruikerservaringen van alle sporthorloges.

Sporthorloge met GPS

De beste sporthorloges beschikken over een GPS-ontvanger. Deze kunnen precies lokaliseren waar je bent. En die informatie kan worden gebruikt voor de behaalde snelheid en de afgelegde afstand, maar ook voor het maken van een routekaart met de door jou afgelegde route.

Smartphone functies

De meeste sporthorloges kunnen via Bluetooth aan je smartphone worden gekoppeld. Je kunt dan op je horloge zien wie je belt of appt en berichten lezen. Soms kun je ook via een sporthorloge de muziek op je smartphone bedienen en berichten versturen.

Kijk op het bovengenoemde Beste Sporthorloge Kopen voor de beste sporthorloges, hun prijs, en de beste aanbieders.

Foto bovenaan: Polar

Zie ook: Onderwerpen:
Sporthorloges, beste sporthorloge, activity tracker, smart watches, sporten, sport horloge.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.