Hometrainer top 10

De meest recente hometrainer top 10 en informatie en aanbiedingen van hometrainers en andere fitness apparaten.


Thuis sporten kan heel eenvoudig met een hometrainer of ander fitnessapparaat. Met een hometrainer sport je als het je uitkomt. Als je wilt terwijl je televisie kijkt of bij je favoriete muziek. Hier de top tien van hometrainers en fitnessapparaten.


Actuele hometrainer top tien

Dit is momenteel de top 10 van meest populaire hometrainers.
  • Hometrainer top 10  ( )

Bovenstaande top tien is gebaseerd op de verkopen van hometrainers en fitnessapparaten via Bol.com. Bol is één van de beste winkels om fitnessapparatuur goedkoop te kopen. Bij deze winkels koop je alles voor fitness tegen de laagste prijzen.

Hometrainers heb je in twee soorten, cardio-apparaten waarmee je aan je conditie werkt of waarmee je wilt afvallen en apparaten voor krachttraining.


Cardio apparaten

Cardio apparaten kun je gebruiken om vet te verbranden (afvallen) of om je conditie te verbeteren. Dat kan thuis met een hometrainer of ander fitnessapparaat op een laagdrempelige manier en ook heel gericht.

Cardio apparaten heb je in verschillende soorten. Je hebt fitnessapparaten waarop je fietst (zoals de hometrainer), maar er zijn ook andere fitness apparaten zoals loopbanden, roeitrainers en crosstrainers.

Bij de beste fitness apparatuur uit de test vind je de beste van al deze fitness apparaten.  Dus niet alleen hometrainers uit de bovenstaande top 10, maar ook andere beste fitness apparatuur zoals roeitrainers en crosstrainers.

Andere fitness apparatuur voor thuis

Naast de standaard hometrainer heb je ook de fietstrainer (fietsen), de looptrainer (lopen) en de roeitrainer (roeien). Dat zijn specifieke hometrainers om thuis het effect van bepaalde sporten te simuleren. Een meer veelzijdige hometrainer is de crosstrainer. Hiermee train je via een loopbeweging zowel je beenspieren als spieren in je bovenlichaam.

Kettler crosstrainer

Kettler crosstrainer

Een zesde fitnessapparaat is de spinningfiets. Deze virtuele fiets lijkt sterk op de hometrainer maar een spinningfiets is veel minder veelzijdig dan een hometrainer. 

Op een spinningfiets kun je alleen maar heel hard fietsen. Een spinningfiets is vooral geschikt voor een korte heftige training.

Kettler spinning bike fiets hometrainer

Kettler spinning bike fiets hometrainer


Op een hometrainer kun je zelf de weerstand instellen en net zo zwaar trainen als je wilt. Met uitgebreidere hometrainers kun je zelfs trainingsprogramma invoeren of een "route" samenstellen en zo bijvoorbeeld een Tour de France etappe nabootsen.

Fitnessapparaten voor krachttraining

Om spieren te kweken heb je andere fitnessapparaten nodig. Met een Met een fitnessbank of halterbank train he vooral je bovenlichaam. Met een roeitrainer kun je niet alleen aan je conditie werken maar ook armspieren, beenspieren, buikspieren en rugspieren trainen. En met een buiktrainer train je heel gericht je buikspieren.


Kettler trainingsstation voor thuis trainen


Kijk bij bovengenoemde beste winkels voor hometrainers en fitnessapparaten voor al deze apparaten tegen de laagste prijs. En kijk bij de bovenstaande top 10 voor de beste hometrainers.

Zie ook: Meer sportbenodigdheden

Foto's: Kettler

Onderwerp:
De top 10 van hometrainers en informatie en aanbiedingen van de standaard hometrainer en andere fitness apparaten.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.