Elektrische multitools top 5

Redactie     februari 20, 2019    


Een multitool is een stuk gereedschap dat vele mogelijkheden in zich bergt. Een klassiek voorbeeld van een multitool is het Zwitserse zakmes met onderdelen als een kurkentrekker, een tang, een mes, een schroevendraaier een blikopener, een schaar en veel meer. Tegenwoordig bedoelt men met multitools echter elektrisch gereedschap. En over die multitools hebben we het hier.

Met zo'n moderne elektrische multitool kun je bijvoorbeeld zagen. slijpen, schuren en veel meer. Hieronder vind je een top vijf van meest verkochte elektrische multitools.

De onderstaande top vijf is afkomstig van de Powertool Shop van CoolBlue. Dit is één van de beste aanbieders van multitools in Nederland en België. Ze leveren multitools tegen lage prijzen en bezorgen deze gratis thuis.

Top 5 meest verkochte multitools


Oscillerende multitools en Roterende multitools

Multitools zijn onder te verdelen in twee nogal verschillende soorten. Ten eerste heb je de oscillerende multitools. Dit zijn middelgrote multitools die heel snel bewegen en geschikt zijn voor klussen als het doorslijpen van metalen leidingen, het schuren van kleine oppervlakten en het zagen van uitsparingen in hout, bijvoorbeeld om er kabels doorheen te leiden.

Bij een roterende multitool draait een kleine kop met zeer hoge snelheid rond. Zo'n multitool is vooral geschikt voor polijsten, schuren, graveren en doorslijpen van kleine objecten.Alle informatie over multitools vind je in de bovenstaande Powertool Shop.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.