Beste elektrische multitools uit de multitool test (oscillerend en roterend)

Bas van Rijswijk     februari 20, 2019    

Kijk hier voor de beste multitools (elektrisch) uit de test. Zowel de beste oscillerende multitool als de beste roterende multitool uit de test van elektrische multitools.

Elektrische multitool Dremel

Een multitool is een stuk gereedschap dat vele mogelijkheden in zich bergt. Een klassiek voorbeeld van een multitool is het Zwitserse zakmes met onderdelen als een kurkentrekker, een tang, een mes, een schroevendraaier een blikopener, een schaar en veel meer. Tegenwoordig bedoelt men met multitools echter elektrisch gereedschap. En over die multitools hebben we het hier.

Met zo'n moderne elektrische multitool kun je bijvoorbeeld zagen. slijpen, schuren en veel meer. Hieronder vind je een top vijf van meest verkochte elektrische multitools.

De beste multitool elektrisch

We hebben de elektrische multitool top 5 vervangen door een overzicht van de beste multitools uit de test. Deze beste multitools vind je hier onder bij  de beste multitool test.


Oscillerende multitools en Roterende multitools

Multitools zijn onder te verdelen in twee nogal verschillende soorten. Ten eerste heb je de oscillerende multitools. Dit zijn middelgrote multitools die heel snel bewegen en geschikt zijn voor klussen als het doorslijpen van metalen leidingen, het schuren van kleine oppervlakten en het zagen van uitsparingen in hout, bijvoorbeeld om er kabels doorheen te leiden.

Bij een roterende multitool draait een kleine kop met zeer hoge snelheid rond. Zo'n multitool is vooral geschikt voor polijsten, schuren, graveren en doorslijpen van kleine objecten.

Dremel multitool elektrisch

Dremel multitool elektrisch


Alle informatie over multitools vind je bij de bovenstaande multitool test.

Zie ook:
Onderwerp:
De beste multools (elektrische multitool) uit de test. Zowel de beste roterende multitool als de beste oscillerende multitool uit de test. Ook geven we hier informatie over het verschil tussen roterende multitools en oscillerende multitools.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.