Betonverf top 5. Voor muren en vloeren van beton en steen

Redactie     september 01, 2020    


Voor het verven van steen of beton heb je een goede betonverf nodig. Maar wat is goede betonverf? Hier de betonverf top vijf.


Onderstaande top vijf is gebaseerd op de verkopen in de Bol verfwinkel. Bol.com verkoopt via deze gespecialiseerde webwinkel samen met gespecialiseerde partners meer dan 100 verschillende soorten muurverf. Kijk bij de beste online verfwinkels voor meer informatie over deze en andere goede online winkels om goedkoop goede verf te kopen. Alle onderstaande betonverven zijn bij deze webwinkels goedkoop te koop.

1. Wijzonol buitenmuurverf

De meest verkochte betonverf is de buitenmuurverf van Wijzonol. Deze buitenverf is geschikt voor zowel metselwerk als beton. Ook pleisterwerk en plaatmateriaal voor buiten kun je met deze Wijzonol verf schilderen. Deze verf voor je buitenmuren is te koop in vele verschillende kleuren. Wijzonol buitenmuurverf is makkelijk aan te brengen en makkelijk te reinigen.

2. Flexa vloerverf 

Heel andere betonverf is deze Flexa vloerverf geschikt voor alle steenachtige vloeren. Dat kan een betonnen vloer zijn, maar ook van een ander steenachtig materiaal. Deze verf is bestand tegen tijdelijke blootstelling aan olie en benzine en wordt daarom veel voor garagevloeren gebruikt. Veel professionals gebruiken Fexa vloerverf voor het verven van betonnen en stenen vloeren.

3. Histor Perfect Base betonverf

Speciale verf voor het afwerken van ondergronden van beton en steen. Deze betonverf kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Bijvoorbeeld voor het verven van garages, balkons, kelders en terrassen. Deze sterke betonverf is op basis van alkydhars en is versterkt met urethaan waardoor het slijtvast is.

4. Epanol betonverf

Epanol betonverf is professionele betonverf van de makers van onder andere Sikkens verf. Epanol betonverf is op basis van alkydhars en kan binnen en buiten worden gebruikt. Het is slijtvaste verf voor betonnen vloeren en muren. Niet alleen voor het verven van beton maar ook van steen. Deze verf wordt ook veel gebruikt voor het verven van beelden in de tuin.

5. Jotun Oxan Vloerverf

Oxan vloerverf is een slijtvaste vloercoating die op alle soorten vloeren kan worden gebruikt. Op betonvloeren en cementvloeren maar ook op houten vloeren. Ook wanden kun hiermee verven. Het is een slijtvaste één-component vloerverf op basis van synthetische harsen en olyurethan. Het geeft een naadloos resultaat.

Kijk bij bovenstaande winkels voor de laagste prijzen voor al deze betonverf.


Onderwerpen:
Beste beton verven, betonnen vloeren, muren beton, goede verf beton, beste betonverf.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.