Beste verf, merken

Bas van Rijswijk     september 15, 2020    

In de beste verf top 5 hebben we de 5 beste verf fabrikanten. En aanbiedingen van de beste winkels waar je deze beste verf goedkoop kunt kopen.

Hele bouwmarkten en verfwinkels staan er vol mee. Verf. Vele rijen, vele kleuren, vele merken. Maar wat zijn nu de merken die de beste verf leveren?

Beste verf merk Sikkens

Wij kijken hier naar vijf topmerken op verfgebied. Merken die verf in vele kleuren van uitstekende kwaliteit leveren. Kwaliteit die zorgt voor een mooi en langdurig verfresultaat.


Tip: Verf van alle goede merken kun je veel goedkoper via internet kopen. Vaak vele tientallen procenten goedkoper dan in de winkel. Gezien de (helaas) hoge prijs van verf levert dat een flinke besparing op. Kijk bij de beste online winkels om verf te kopen voor alle prijzen.

Sikkens

Sikkens is een fabrikant van kwalitatief zeer hoogstaande verven. Professionele verf die niet alleen wordt gebruikt door professionele schilders maar ook door consumenten. De levensduur van Sikkens verf is zeker 6 jaar. Sikkens maakt vele soorten verven en lakken. Evenals Sigma is Sikkens een oud merk verven. Het werd al in 1792 in Groningen opgericht. Tegenwoordig is Sikkens eigendom van AkzoNobel.

Sigma

Sigma is al vele jaren een vertrouwd merk verf bij zowel professionele schilders als consumenten. Sigma Allure, Sigmatex en Sigma S2U Gloss zijn hun bekendste en meest populaire verven. De levensduur van Sigma verf bedraagt wel 6 tot 10 jaar. Sigma Coatings is onstaan uit het Nederlandse verfbedrijf Pieter Schoen (opgericht in 1977) nadat het in 1967 werd overgenomen door het Belgische Petrofina. Sinds 2008 is Sigma eigendom van het Amerikaanse PPG Industries.

Beste verf merken: Sigma verf

Wijzonol

Wijzonol verf is bedoelt voor de professionele schilder maar wordt ook veel door klussers en andere consumenten gebruikt. Het is verf van hoge kwaliteit. Wijzonol maakt verven, lakken en beitsen. Zoals alle veel in Nederland gebruikte verfmerken komt Wijzonol uit Nederland. Alleen is Wijzonol niet opgeslokt door een groot internationaal concern maar nog steeds (sinds 1916) een familiebedrijf.

Histor

Het Nederlandse Histor is één van de meest bekende verfmerken in Nederland. Histor richt zich helemaal op de particuliere gebruiker met eenvoudig te gebruiken verven en lakken die voldoen aan de wensen van consumenten. Zo kun je een keuze maken uit vele kleuren verf. Ook maakt Histor veel speciale verven zoals radiatorverf, ijzermenie, tegelverf en trapverf. Histor is evenals Sigma eigendom van PPG Industries.

Beste verf merken: Flexa

Flexa

Flexa is een innovatief verfmerk dat evenals Sikkens onderdeel is van Akzo. Flexa richt zich helemaal op consumenten met heel veel verschillende kleuren, met kleuradviezen en inspirerende voorbeelden. Flexa biedt de meest ruime keuze uit kleuren en stijlen.

Zie ook:


Onderwerpen:
Hier hebben we de 5 beste verf merken / fabrikanten. Dit is de beste verf om mee te verven en schilderen. Bovenin vind je aanbiedingen van de beste verf van Flexa, Histor, Wijzonol, Sigma en Sikkens. Houtverf, muurverf, grondverf en buitenverf. Maar ook beits, metaalprimer, betonverf en andere soorten verf.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.