Magneetverf. Maak de muur magnetisch

Bas van Rijswijk     september 01, 2020    


Magneetverf is een wel heel speciaal soort verf. Je geeft er niet alleen een oppervlak een kleurtje mee, maar je maakt het ook magnetisch. Zo kun je voorwerpen, foto's en tekeningen met een magneetje aan de muur of een ander oppervlak hangen.

Ideaal voor muren op kantoor (werktekeningen, schema's, prijslijsten), in de keuken (boodschappenlijstjes, menu's, afwasrooster) en de kinderkamer (tekeningen, educatie). Ook kun je kinderen zo op de muren laten spelen met magnetische figuren, decoratie en speelgoed.

Na het aanbrengen van de magnetische verf kun je er eventueel nog een extra laag gewone verf overheen aanbrengen voor de gewenste kleur.

Hieronder de top tien van magnetische verf. Hiermee maak je al dit leuks zelf.

Magnetische verf top tien


Onderstaande top tien is gebaseerd op de verkopen van Bol.com. Bol is één van de beste winkels om verf te kopen. Bij deze winkels koop je goedkoop online verf van alle goede merken.IJzeroxide leent zich beter dan voor magneetverf dan het zwarte magnetiet van mindere merken. IJzeroxide is namelijk lichter van keur waardoor de muurverf die je er op aanbrengt makkelijk dekt. Breng eerst lagen magneetverf aan, zodat de muur, of een deel van de muur, magnetisch is. En geef het oppervlak daarna de juiste kleur met muurverf. Magneetverf kun je ook gebruiken op meubels en andere oppervlakken.

Kijk bij bovenstaande winkels voor alle mogelijkheden en prijzen van magneetverf.


Onderwerpen:
Beste magneetverf, goede magneetverf, magnetische verf.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.