Boorhamer top 10. Boren in harde steen, beton en cement.

Bas van Rijswijk     augustus 19, 2020    


Een boorhamer heeft een veel krachtigere hamerfunctie dan een klopboormachine. Hierdoor is een boorhamer veel meer geschikt voor het boren in harde steensoorten en hard beton. Doordat deze harde materialen in veel huizen voorkomen is een boorhamer een handig stuk elektrisch gereedschap om in bezit te hebben. Hier de top tien van boorhamers.


Recente boorhamer top tienDeze top 10 is gebaseerd op de verkopen van Bol.com via de gereedschapswinkel die Bol samen met gespecialiseerde partners vult. Bol.com is daarmee één van de grootste en beste online winkel om goedkoop een goede boormachine te kopen. Bij deze winkels kun je goedkoop alle soorten boormachines kopen waaronder ook veel boorhamers.

Boorhamer tips

Let op de kracht van de boorhamer
Een boorhamer koop je voor het zware werk. Hoe krachtiger een boorhamer is hoe sneller en makkelijker een gat kunt boren. Ook kun je met een meer krachtigere boorhamer een breder gat boren. De kracht van boorhamers wordt uitgedrukt in joules. Een boorhamer met een kracht van 1 joule is niet echt sterk. Voor het zware werk adviseren we minimaal 3 joule. Maar hoe meer extra joules, hoe krachtiger je nieuwe boormachine.

Boorhamer met accu
Een snoerloze boorhamer met accu klinkt interessant, maar deze zijn wel een stuk duurder dan een vergelijkbare boorhamer met een snoer. Natuurlijk zijn er ook goedkopere modellen maar hierbij lever je op kracht in, en zoals we al schreven is juist kracht belangrijk bij een boorhamer.

Boorhamer met beitelfunctie
Veel boorhamers hebben ook een beitelfunctie. Bij beitelen voert de beitel alleen slagbeweging uit en draait niet. Hierdoor kan een boorhamer krachtiger slaan.

Kijk bij de bovenstaande aanbevolen online winkels voor alle goede boorhamers en andere boormachines tegen de laagste prijs.

Foto: Bosch


Onderwerpen:
Beste boormachine beton, beste boorhamer, goede boorhamers, boren hard steen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.