Beste hogedrukreiniger

Bas van Rijswijk     januari 01, 2020    

Een hogedrukreiniger is een ideaal apparaat voor het schoonspuiten van het terras, de auto, de fietsen of de tuinmeubels. Maar wat is de beste hogedrukreiniger?


Hier hebben we voor jou de top vijf van beste hogedrukreinigers. Van lichte klussen tot het zware werk. Overal is een goede hogedrukreiniger voor te vinden.


Informatie over al deze hogedrukreinigers en de prijzen van deze apparaten kun je vinden bij de beste winkels om hogedrukreinigers te kopen. Hier kun je iedere hogedrukreiniger ook bestellen. Deze worden je zonder verzendkosten toegestuurd.

Nilfisk E 140.3-9 PAD

Een populaire krachtige hogedrukreiniger voor thuis gebruik (2.100 watt, 140 bar). Krachtiger kan, maar dan heb je het over professionele machines. De Nilfisk E 140.3-9 PAD X-TRA beschikt over een elektrische inductiemotor en een aluminium pomp. 

Er worden heel veel accessoires meegeleverd zoals een spuitlans, diverse koppen en een wasborstel voor het reinigen van de auto. Zelfs een set voor het reinigen van dakgoten en het doorspuiten van leidingen wordt meegeleverd evenals een terrasreiniger voor het reinigen van tegels en gevels. 

Een zeer complete hogedrukreiniger waarmee je alles kunt schoonmaken.

Eurom Force 1800

Een goedkope oplossing als je een krachtige maar betaalbare hogedrukreiniger zoekt. Met 140 bar en een wateropbrengst van 400 liter per uur is dit een krachtige hogedrukreiniger voor klussen als het schoonspuiten van het terras en het wassen van de auto. 

Een terrasreiniger een vlakstraalnozzle en een roterende vuilfrees worden meegeleverd. De Eurom Force 1800 beschikt over ingebouwd waterfilter en regelbare waterdruk. Het enige nadeel is de wat korte hogedrukslang (5 meter).

Karcher K 7 Premium

Met 160 bar is deze hogedrukreiniger een echte krachtpatser op schoonmaakgebied. De Karcher K 7 Premium is geschikt voor zwaar en professioneel gebruik. De reinigingscapaciteit van deze 3000 watt hogedrukreiniger met watergekoelde motor bedraagt wel 60 vierkante meter per uur. 

De Karcher K7 wordt geleverd met veel extra's en accessoires zoals een spuitpistool. een quick connect
10 meter rubber HD slang (op een haspel) en een Vario-Power spuitlans. Professionele kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Karcher K 2 Premium Home

Is al dit geweld je wat te veel. Dan kun je ook kiezen voor een veel goedkopere Karcher K 2. Deze hogedrukreiniger is echt voor thuisgebruik bedoeld. Deze hogedrukreiniger is vooral bedoeld voor kleinere klussen zoals het reinigen van de fiets en de tuinmeubelen. 

Let op! Voor het wassen van de auto raden we je aan een wasborstel en velgenwasborstel bij te bestellen. Deze zijn namelijk niet bij de prijs inbegrepen.

Karcher K 4 Premium

Tussen de K2 en de K7 is de Karcher K 4 Premium gepositioneerd. Krachtig (130 bar. 1800 watt), maar toch goed te hanteren. En de meegeleverde vuilfrees zorgt voor een roterende straal die geen enkele moeite heeft met groene aanslag op tegels en in voegen. 

Deze Karcher voor middelzwaar gebruik beschikt over een quick connect spuitpistool, 6 meter HD slang, een vuilfrees en een vario-Power spuitlans. Speciale borstels voor het reinigen van de auto moet je ook bij de K 4 bijbestellen.


Zie ook:


Onderwerpen:
Wat is de beste hogedrukreiniger? De beste hogedrukreinigers uit de beste hogedrukspuit test, met goede hogedrukreinigers van o.a. Karcher en Eurom.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.