Beste heteluchtpistool / verfbrander (top 10, test, aanbiedingen)

Zoek je een goede verfbrander? Hier de top 10 van verfbranders (heteluchtpistolen, verfstripper). Jouw beste verfbrander zit er vast tussen!

Bosch heteluchtpistool / verfbrander

Oude lagen verf verwijderen gaat heel makkelijk met een goed heteluchtpistool. Andere benamingen voor een heteluchtpistool zijn verfstripper, heteluchtbrander en verfbrander. Hier kijken we naar de beste heteluchtpistolen en naar meest populaire van deze verfbranders.


Heteluchtpistolen top 10

 • Heteluchtpisool / verfbrander top 10 ( )

Klik in de bovenstaande het heteluchtpistool / verfbrander voor meer informatie, mogelijkheden en ervaringen gebruikers. Je kunt nog verder doorbladeren voor meer goede heteluchtpistolen.
 

Zie ook:


Tips kopen beste heteluchtpistool / verfbrander / verfstripper

De benamingen verfbrander en  verfstripper geven het al aan, een heteluchtpistool wordt vooral gebruikt om oude lage verf te verwijderen voor je opnieuw gaan verven. Maar je kunt een heteluchtpistool ook voor andere taken gebruiken zoals het ontdooien van leidingen, het ombuigen een pvc buis of het aansteken van de barbecue.


 • Het ombuigen van een buis vraagt om een andere mate van hitte dan het ontdooien van een leiding. Daarom beschikt een goed heteluchtpistool over meerdere hittestanden. Bij de meeste heteluchtpistolen gaat het om twee hittestanden, maar meer keuze is altijd beter. 
   
 • De maximale temperatuur die een verfbrander / heteluchtpistool kan geven verschilt nogal. Een goed heteluchtpistool komt boven de 600 graden. 
   
 • Ook het aantal watts is een indicatie van de kracht van het heteluchtpistool.
   
 • Een eenvoudig heteluchtpistool komt vaak zonder accessoires. Bij de beste heteluchtpistolen worden vaak diverse accessoires meegeleverd. Denk daarbij aan een opzetkop om de hittestraal heel precies te regelen of juist om een breed oppervlak te verhitten, een opzetstuk dat het glas van het raam tegen de hitte beschermt als je de verf van het kozijn stript of een barbecue-aansteker. Let er dus op welke accessoires er bij je heteluchtpistool worden meegeleverd.
   
 • Voor de accessoires en de verfbrander wordt soms een handige opbergkoffer meegeleverd. Daarin is soms ook een verfkrabber te vinden.


Zie ook: Meer beste gereedschap


Foto: Bosch heteluchtpistool

Onderwerpen:
Kijk hier boven voor je beste heteluchtpistool / beste verfbrander / beste verfstrippers. Gereedschap voor verf verwijderen, maar met een goed heteluchtpistool kun je ook metaal buigen en de BBQ aansteken. Verf branden is de taak waarvoor heteluchtpistolen / verfbranders / verfstrippers het meest gebruikt worden.Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.