Beste beits (top 10)

Redactie     oktober 15, 2021    

De beste beits uit de test en de top 10 van beitsen, met beits voor buiten en binnen, transparant en dekkend.


Met beits breng je een beschermende laag aan die hout beschermt tegen weer en wind en het oppervlak een mooi uiterlijk geeft. In tegenstelling tot verf dringt beits daarbij in het hout. Beits wordt meestal buiten gebruikt. Wat is goede beits? Dit is de beits top tien.


Onderstaande beits top tien is gebaseerd op de verkoopcijfers van Bol, één van de beste online verfwinkels. Niet Cetabever, Alabastine, Wijzonol of Rambo domineert deze top tien, maar Hermadix, de marktleider op gebied van milieuvriendelijke verfproducten.

De Nederlandse verffabrikant Hermadix maakt verven en beitsen voor zowel de professionele schilder als de doe-het-zelver. Hermadix beits heeft een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding en is bovendien zeer milieuvriendelijk.

Actuele top tien beits


Klik door voor de rest van de ranglijst, met nog veel meer goede beitsen.


Zie ook:

Hieronder vind je meer informatie over enkele van de meest verkochte en beste beitsen:

Hermadix Steigerhoutbeits

Hermadix Steigerhoutbeits is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van steigerhout. of dat nu nieuw of oud steigerhout is. Hermadix Steigerhoutbeits is een dekkende beits die goed in het hout dringt. Deze beits is makkelijk om mee te werken en droogt snel. Met één laag Hermadix Steigerhoutbeits heb je al een prachtig resultaat. Eerst schuren is niet nodig.

Hermadix Transparante Tuinbeits

Een watergedragen beits die speciaal geschikt is voor oud en nieuw geïmpregneerd tuinhout. Bijvoorbeeld schutting, border, tuinmeubelen, vlonders, blokhutten en houten speeltoestellen. Deze Hermadix beits voorkomt dat al dit hout grijs uitslaat en een vuile uitstraling krijgt. Deze tuinbeits is sneldrogend en geeft geen verflucht af. Maar nog belangrijker is dat Hermadix Transparante Tuinbeits zorgt voor een jarenlange bescherming. Doordat de tuinbeits diep in het hout doordringt gaat het niet bladderen. Hermadix Transparante Tuinbeits is ook geschikt voor steigerhout.

Hermadix Houtdecor Dekkende Beits

Een universe houtbeits voor binnen en buiten. Beits voor kozijnen en deuren, maar ook voor schuttingen en tuinmeubelen. Deze verfbeits is te gebruiken op vele soorten hout zoals grenen, vuren of met alkydharsverf geschilderd hout. Deze beits is gemaakt van watergedragen alkydhars (een natuurlijke olie), de Hermadix Houtdecor Dekkende Beits is oplosmiddelvrij en zonder lood of cadmium.

Hermadix Dekkende Tuinbeits 

Dekkende beits voor buiten. Deze tuinbeits is speciaal geschikt is voor geïmpregneerd tuinhout en voorkomt vervuiling en vergrijzing. Hermadix Dekkende Tuinbeits geeft een sfeervolle uitstraling en beschermt je houtwerk jarenlang tegen weer en wind.

Koopmans Ecoleum

Ecoleum is de milieuvriendelijke vervanger voor het vroegere Carbolineum. Ecoleum is zeer milieuvriendelijk. Het is een zeer sterk beschermingsmiddel voor zowel onbehandeld als goed gedroogd ruw, fijnbezaagd en verweerd hout. Je gebruikt het voor het beitsen van schuttingen, schuren, pergola's, hekken, bielzen en ander tuinhout.

Kijk bij bovengenoemde winkels voor de beste beitsen tegen de laagste prijzen.


Zie ook: 

Foto: Mermadix


Onderwerp:
Hier vind je de top 10 van beits, de beste beits uit de test en de beste winkels om verf en beits goedkoop online te kopen. Ook kijken we naar goede beits merken zoals Ecoleum beits (milievriendelijk Carboleum) en Hermadix beits. Deze fabrikanten maken de beste tuinbeits, de beste buitenbeits, de beste dekkende beits de beste steigerhoutbeits en andere beste beitsen.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.