14 inch laptop. Dit zijn de meest gewilde 14 inch laptops

Redactie     januari 01, 2020    


Welke 14 inch laptops zijn momenteel het meest in trek? Deze vijf laptops gaan momenteel als warme broodjes over de toonbank.


Top vijf 14 inch laptopsTip: Kijk op Beste Laptop Kopen voor de beste laptops in alle formaten, de goedkoopste aanbieders en een laptop keuzehulp.

Waarom een 14 inch laptop?

Een 14 inch laptop is een laptop van gemiddelde grootte. 14 inch is een populaire maat voor laptops omdat het scherm groot genoeg is om er aangenaam op te werken terwijl de laptop nog klein genoeg is om makkelijk mee te nemen.

14 inch is dan ook een formaat laptop dat alle fabrikanten in hun assortiment hebben. Populaire merken zijn HP, Apple, Dell en Asus.

Windows, Chrome en Apple laptops

Naast de hardware is ook de software erg belangrijk, en dan met name het besturingssysteem. De meeste laptops beschikken over Windows, maar het Chrome OS is in opkomst. Deze Chromebooks zijn vaak gericht op het online werken, met software die op internet staat. Een internetverbinding is dus nodig om goed met een Chromebook te kunnen werken. Ook Apple laptops zijn een apart verhaal. Deze werken (evenals Chromebooks) niet met Windows software waardoor er minder programma's beschikbaar zijn.

Onderwerp:
14 inch laptop, windows, chromebook, apple, 14 inch laptops.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.