Chromebook top 10 (en de voordelen en nadelen van chromebooks)

Hier kijken we naar de chromebook top 10 met de meest populaire chromebooks. Ook hebben we de voordelen en nadelen van een chromebook.
chromebook

De meeste mensen gebruiken hun computer alleen voor internetten, mailen en het tikken van teksten. Een chromebook is dan een heel goed alternatief voor een gewone laptop of desktop-computer. 

Een chromebook heeft namelijk veel grote voordelen en maar weinig nadelen. Hier informatie over chromebooks en de actuele chromebook top tien.


Wil je weten welke chromebooks als best getest zijn? Kijk dan bij de beste chromebooks uit de test.

Duizenden programma's voor de chromebook

Een chromebook is een laptop die het Chrome OS besturingssysteem van Google gebruikt. Het gebruik van een chromebook is helemaal op internet gericht. 

Alle programma's die je op een chromebook draait staan op internet en worden via browser gebruikt. 

Denk daarbij bijvoorbeeld aan Gmail, Google Docs, Facebook, Spotify en Adobe Lightroom (fotobewerking), maar ook van Microsoft Office (met Word, Excel, Powerpoint, Outlook e.d.), Autocad (technische tekensoftware) en Photoshop bestaan versies die op een chromebook draaien. 

Op een chromebook kun je alle webbased software draaien (programma's die je vanuit de browser gebruikt) maar ook apps uit de Google Play Store.

Acer chromebook
Acer chromebook

Voordelen en nadelen chromebook

Een chromebook heeft als nadeel dat je wel altijd een internet verbinding moet hebben om met de meeste programma's te kunnen werken. En Windows programma's (zoals omvangrijke games) kun je niet onder Windows OS gebruiken. Maar de meeste mensen hebben helemaal geen last van deze nadelen, en de voordelen van een chromebook zijn talrijk.

Je hoeft bijvoorbeeld nooit software te updaten. De maker zorgt er voor dat de laatste versie altijd online staat. Ook heb je niet of nauwelijks te maken met virussen. Kijk bij de voordelen en nadelen van een chromebook voor alle nadelen en voordelen van zo'n laptop met Chrome OS.

De chromebook top tien:

Hieronder vind je de top tien van meest populaire chromebooks van dit moment. Je kunt nog verder doorbladeren voor nog veel meer goede chromebooks.

  • Chromebook top 10 ( )

Zie ook:
Onderwerp:
Hier vind je de actuele chromebook top 10 en de beste chromebooks uit de beste chromebook test. Ook hebben we informatie over de voordelen en nadelen van een chromebook.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.