laptop 14 inch

14 inch laptops zijn de meest gewilde laptops. En van deze populaire maat laptop is dit de 14 inch laptop top 10.

14 inch laptop HP


Welke 14 inch laptops zijn momenteel het meest in trek? Deze tien laptops gaan momenteel als warme broodjes over de toonbank. Kijk hier voor de 14 inch laptop top 10.


Top tien 14 inch laptops

Hieronder vind je de actuele ranglijst met de 10 meest populaire laptops 14 inch.

  • 14 inch laptop top 10 ( )

Staat jouw gewenste 14 inch laptop niet in de top 10? Dan kun je vanuit de top 10 nog verder doorklikken, de ranglijst af, voor nog meer goede laptops in het 14 inch formaat.

In deze ranglijsten staan alle 14 inch laptops van Asus, Acer, HP, Apple, Legend, Lenovo, Dell, MSI en andere goede laptop fabrikanten die goede 14 inch laptops maken,

Tip: Kijk op Beste Laptop Kopen voor de beste laptops in alle formaten, laptop aanbiedingen bij de goedkoopste aanbieders en een laptop keuzehulp. 

Waarom een 14 inch laptop?

Een 14 inch laptop is een laptop van gemiddelde grootte. 14 inch is een populaire maat voor laptops omdat het scherm groot genoeg is om er aangenaam op te werken terwijl de laptop nog klein genoeg is om makkelijk mee te nemen.

14 inch is dan ook een formaat laptop dat alle fabrikanten in hun assortiment hebben. Populaire merken zijn HP, Apple, Dell en Asus.

Tip: Bij de beste laptop test op TestResults.nl vind je alle beste laptops in het 14 inch formaat uit de test. Ook van andere formaten kun je hier de beste laptops vinden.

Windows, Chrome en Apple laptops

Naast de hardware is ook de software erg belangrijk, en dan met name het besturingssysteem. De meeste laptops beschikken over Windows, maar het Chrome OS is in opkomst. Deze Chromebooks zijn vaak gericht op het online werken, met software die op internet staat. Een internetverbinding is dus nodig om goed met een Chromebook te kunnen werken. 

Ook Apple laptops zijn een apart verhaal. Deze werken (evenals Chromebooks) niet met Windows software waardoor er minder programma's beschikbaar zijn.

Zie ook:

Foto: 14 inch laptop HP


Onderwerp:
Zoek je de beste 14 inch laptop? Een laptop met windows, een chromebook, of een apple laptop (macbook). Hier vind je alle goede 14 inch laptops. De beste 14 inch laptops uit de test en de meest populaire en meest verkochte laptops 14 inch van dit moment.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.