Beste autostoeltjes, merken

Redactie     februari 21, 2019    

De top 5 van beste autostoeltje merken. Met aanbiedingen van de beste winkels om deze goede autostoeltjes goedkoop te kopen.

Maxicosi autostoeltje

Een autostoeltje is een belangrijk artikel voor ouders van baby's en kleine kinderen. Het zijn benodigdheden waarop je liever niet wilt besparen. Niet op de veiligheid tenminste. Een goed autostoeltje kan van levensbelang zijn. Daarom hier een overzicht van de top vijf van beste fabrikanten van autostoeltjes.


Op veiligheid moet je niet besparen. Maar op prijs kun je gelukkig wel besparen, door het gewenste kinderstoeltje voordelig te kopen. Dat laatste kan via de beste winkels om een kinderzitje te kopen.

Hieronder de top vijf van merken met de beste autostoeltjes:

1. Maxi-Cosi autostoeltjes

Maxi-Cosi is met afstand de nummer één in autostoeltjes. Maxi-Cosi autostoeltjes zijn het meest bekend, het meest aangeboden, en het meest verkocht. En volgens velen zijn het ook de beste autostoeltjes die je kunt kopen. 

Een Maxi-Cosi autostoeltje is veilig, zit comfortabel en gaat lang mee. Er zijn Maxi-Cosi stoeltjes voor baby's, peuters en kleuters. Het merk maakt ook kinderwagens.

Maxicosi auto stoeltje

Maxi-Cosi autostoeltje

2. Britax - Römer autostoeltjes

De autostoeltjes van dit merk kom je zowel onder de naam Britax als onder de naam Römer tegen. Aanvankelijk waren dit twee verschillende fabrikanten van babystoelen en kinderwagens maar sinds 1978 vormen het Engelse Britax en het Duitse Römer één bedrijf. 

Na Maxi-Cosi is dit merk de grootste aanbieder van autostoeltjes. De Britax autostoeltjes en Römer autostoeltjes zijn van hoge kwaliteit. Dat geldt ook voor de fietszitjes en wandelwagens van dit topmerk.

3. Cybex autostoeltjes

Maar er zijn meer goede autostoeltjes. Zoals de kinderzitjes van Cybex, een fabrikant van autostoeltjes, kinderwagens en buikdragers voor baby's. Deze van oorsprong Duitse fabrikant maakt goede en veilige autostoeltjes voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Cybex autostoeltje

Cybex autostoeltje

4. BeSafe autostoeltjes

BeSafe autostoeltjes zijn kinderstoelen voor in de auto die hun naam verdienen. Want deze autostoeltjes blinken inderdaad uit in veiligheid. Uit vele onafhankelijke tests is gebleken dat deze autostoelen zeer veilig zijn. BeSafe is een Noorse specialist in autostoeltjes die al meer dan 20 jaar autostoeltjes maakt waarbij kinderen met hun gezicht tegen de rijrichting in vervoerd worden.

Be Safe autostoeltje

Be Safe autostoeltje


In Scandinavië zijn dit soort kinderstoeltjes gebruikelijk, ook bij kinderen tot 4 jaar. En niet voor niets, tegen de rijrichting in vervoeren is vijf keer veiliger dan dan het kindje meekijkt. Dit heeft te maken met de krachten die op de nek vrijkomen bij een frontale botsing. Deze extra veilige autostoeltjes maakt BeSafe.

5. Nania autostoeltjes

Comfortabel, veilig, maar ook heel betaalbaar. Dat zijn Nania autostoeltjes. Nania maakt betaalbare autostoeltjes en kinderwagens. Nania is een merknaam van het Franse bedrijf Team-Tex. Deze fabrikant maakt ook de autostoeltjes die onder de namen Mothercare, Prenatal, Premaman en Mamas&Papas worden verkocht. 

Nania meer dan 20.000 autostoeltjes per dag! Ze maken dan ook vele sorten kinderstoelen en zitverhogers voor in de auto. Zoals veel van de bovenstaande merken maakt Nania ook kinderwagens.


Al deze autostoeltjes zijn voordelig te koop bij de beste winkels om een autostoeltje te kopen die bovenaan genoemd zijn.

Wat de beste autostoeltjes uit de meest recente autostoeltjes test zijn kun je hier onder lezen.


Zie ook: 

Foto bovenaan: Maxi-Cosi autostoeltje

Onderwerp:
De top 5 van beste autostoeltje merken. Maxi-Cosi, Nania, BeSafe, Britax . Romer en Cybex. Zoek je een autostoeltje voor een baby, peuter, kleuter of ander klein kind? Kijk dan bij de autozitjes van de beste autostoeltje merken hier boven. Ook hebben we de beste winkels waar je al deze goede autostoeltjes goedkoop kunt kopen en een link naar de meest recente autostoeltjes test. Kijk daar wat momenteel de beste autostoel voor kinderen is.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.